De week van een boekenworm

Deze is even anders dan andere keren, ten eerste zitten er ook hier geen foto’s bij want om eerlijk te zijn had ik daar gewoon even de energie niet voor deze week. En ten tweede is het maar een verslag van maandag tot vrijdag vanwege de vakantie. Maar goed laten we snel kijken.

Maandag:

Ik ben het zat, het weer, mezelf, de kinderen die het niet meer leuk vinden. Ik merk dat ik echt een beetje op ben. De vakantie is gewoon altijd een ontzettend drukke tijd als mama van drie. Want ze zijn alle drie de hele dag thuis. En heel raar maar voor ze naar school gaan merk je het verschil niet, maar als ze eenmaal naar school gaan, dan merk je het verschil echt heel erg goed. Maar goed het is een warme en lange dag. Eline is ziek en dat helpt natuurlijk ook niet mee. Ik ben in ieder geval blij als iedereen weer op bed ligt in de avond en in plaats van lezen besluit ik om lekker de rest van de avond Lucifer te kijken.

Dinsdag:

De wekker gaat, altijd jammer in de vakantie. Maar vandaag gaan we met Sanne naar fysio. De oudste twee gaan met opa en oma een paar dagen mee en we hebben dus alleen Sanne thuis. Bij fysio laat Sanne even al haar trucjes zien en wow wat zijn we trots op wat ze allemaal geleerd heeft in een korte tijd. We hoeven dus ook pas in September weer terug! Daarna even naar het tuincentrum want we hebben nogal een vliegen en fruitvliegjes plaag. Dus even oplossen die handel. Daarna rijden we naar Limburg voor de Mergellandroute, we zitten een behoorlijke tijd in de auto maar het is wel gezellig en lekker koel met de airco aan haha. Eenmaal thuis is het snel etenstijd voor Sanne en gaat ze daarna naar bed. Ik en mijn man gaan dan eten en ik blog ondertussen een beetje. Daarna gaat manlief gamen en besluit ik om nog wat Lucifer te kijken. Ik kan die nacht weer niet in slaap vallen dus dat is wel balen.

Woensdag:

We slapen uit, in ieder geval voor ons uitslapen haha. Daarna gaan we ontbijten en boodschappen doen voor de vakantie. Een weekje naar Duinrell staat op de planning. We moeten ook nog wat manden en boxen halen om op te ruimen dus dit doen we ook meteen. Daarna gaan we naar huis waar we één van onze kasten opruimen, ik mijn washi tapes onder handen neem en dan ga ik foto’s maken voor de Blossom Books bookstagram challenge. Daarna is het tijd om wat te bloggen zodat mijn blog weer klaar is voor de volgende week.

Donderdag:

Ook vandaag toch weer een drukke dag, ik begin de dag redelijk uitgeslapen maar we moeten nog even op jacht voor een badpak voor Sanne. We nemen ook meteen wat nieuwe handdoeken mee en daarna weer naar huis. Want de meiden komen vandaag ook weer thuis. Die zijn niet te genieten, het warme weer is voor niemand goed en stiekem is het ook wel weer een beetje tijd voor school. Je merkt dat op een gegeven moment gewoon. In de middag brengen we onze poes Nala bij mijn schoonouders voor de vakantie en de rest van de dag doe ik eigenlijk niet veel. Lekker lezen, beetje met de kinderen spelen en in de avond hebben we nog een spelletjes avond met Emmy en haar man.

Vrijdag:

Deze ochtend is hectisch, de dag van vertrek ik heb er altijd een hekel aan, het is zo druk je wil nog zoveel doen. Maar goed ik doe mijn best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen en ben blij als we eindelijk in de auto zitten. Tot zover mijn week deze week.

Hoe zag jouw week eruit?

3 gedachtes over “De week van een boekenworm

  1. De hitte was ook echt niet uit te houden hé. Vooral omdat het maar bleef duren. Enkele dagen kan je wel overbruggen maar wanneer het zo blijft aanslepen heb je het wel echt gehad. De afgelopen weken lijken in mijn ogen vrijwel een exacte kopie van elkaar. Ik ben echt dagen door elkaar beginnen halen omdat ze door dat steeds maar binnen zitten schuilen teveel op elkaar leken.

    Gelukkig was er elke week ook wel iets tofs of speciaals. Zo had ik de eerste augustus met een vriendin en haar dochtertje afgesproken. Gewoon rustig lunchen bij hen in de schaduw in de tuin en zondag was het de doop van mijn metekindje. Een lekkere brunch, ene super hete mis en vervolgens nog even iets drinken in het park. Nadien ben ik helemaal gecrasht.

    Deze week keerde het weer gelukkig een beetje. Donderdag ben ik met twee knutselvriendinnen met de boot naar Antwerpen geweest. Eigenlijk zijn we enkel bij Primark en een aantal pakjes-winkels langsgeweest en vervolgens al weer terug naar huis gekeerd. Maar het was gewoon heel fijn om weer even buiten te zijn. Gisteren was ook heel leuk want ik heb eindelijk Kwante een keertje in het echt kunnen ontmoeten en knuffelen. Het plan was om bij Primark langs te gaan, dan even iets te eten rond 15u, vervolgens door de boekhandel te struinen en dan ‘s avonds nog iets te eten. Het liep echter een beetje mis toen we ons hadden neergezet en begonnen te praten. Plots was het niet 16u maar kwart voor zes waardoor we exact drie minuten in de boekhandel zijn geweest. Ze waren zelfs al aan het afsluiten. Jammer dat de tijd zo snel vooruit vliegt wanneer je je amuseert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.