WWW Wednesday #27

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW? Deze WWW is een grote gok aangezien ik dit typ op de woensdag dat de laatste WWW verschenen is.

Wat heb ik gelezen?

Ik ga er vanuit dat op het moment dat bericht verschijnt ik het boek Trickery wel uit zal hebben. Ik lees nu niet heel veel maar op vakantie kijk ik eigenlijk geen tv. Dus een goed moment om lekker te lezen. Ik geniet er in ieder geval tot nu toe heel erg van! Ik vind het echt een super tof boek tot nu toe.

 

 

Wat lees ik nu?.

Ik gok dat op het moment dat deze blogpost online komt ik heerlijk aan het genieten ben van een het herlezen van Throne of glass. Dit jaar komt het laatste deel uit van de serie en ik wil graag de gehele serie nog een keer herlezen.

Meestal doe ik wat langer over non-fictie boeken en deze ben ik inmiddels gestart maar die zal nog niet uit zijn als deze post verschijnt. Dus ook deze ben ik nog aan het lezen.

Wat ga ik hierna lezen?

Hierna ga ik denk ik Am I normal yet van Holly Bourne lezen. Ik heb zoveel goede verhalen gehoord over dit boek dat ik het nu wel eens zelf wil gaan lezen. Dus die staat wel boven aan mijn lijst van nog te lezen boeken.

Wat is jouw WWW?

3 gedachtes over “WWW Wednesday #27

  1. Zo te zien ben ik niet de enige die Throne of Glass herlezen heeft! Wat is het toch een heerlijk boek he? Ik ben nu bezig in Crown of Midnight voor de tweede keer! Veel leesplezier!

    Groetje Irene

  2. Ik las Het begin van Nora Roberts en ben nu bezig in Storm’s Heart van Thea Harrison. Wat ik hierna ga lezen weet ik nog niet zeker maar ik ben van plan om een aantal boeken uit de kast te halen en een soort graaistapel te maken tegen dat de OhMyBookathon start.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.