Unboxing: Letters & Lights Grishaverse box

Gisteravond had ik een verassing! Ik had namelijk de grishaverse box als eerste binnen. Zo tof!!! Dit is een box waar ik heel erg naar uitgekeken heb want ik hen eigenlijk nog niet zo heel veel fandom spullen van deze toffe boeken. Nu moet ik zeggen dat ik vooral fan ben van Six of crows maar jongens: Sturmhond is toch ook wel heel erg leuk!! Maar goed laat ik snel beginnen met de unboxing:

Als eerste natuurlijk het super toffe spoiler kaartje, wat ik zo gaaf vind is dat het gewoon meteen herkenbaar is, dat dit van Letters & Lights komt. Maar ik lees de achterkant natuurlijk nog niet.

Dan haal ik er als eerst drie kaarsjes uit, deze zijn geïnspireerd op de Grisha orders we hebben Corporalki, Etherealki en Materialki. Ze zijn stuk voor stuk natuurlijk weer origineel ontworpen door Emmy zelf en ze ruiken heerlijk!

Dan mijn favoriete personage uit de Grisha boeken: Sturmhond een heerlijk zeepje die mooi bij de boeken staat.

Onderzetters zijn altijd leuk, nu gebruik ik ze meestal niet waarvoor ze bedoeld zijn, aangezien ze dan nat worden en dat vind ik zonde haha. Maar met de meest bekende quote erop van mijn favoriete boefjes. Als ik toch ooit nog een boekentattoo zou zetten……

Super tof zijn ook deze oorbellen geïnspireerd op de grishaverse ik vind ze super leuk en ik kan jullie vertellen dat Eline ze ook erg mooi vindt!

Ook in deze box zat een mooie kaart ontworpen door Emmy, ik hou van haar tekenstijl en ik vind deze kaartjes altijd erg leuk om te gebruiken bij foto’s

Emmy had op YALC wat extra dingen meegenomen en ik kreeg in mijn box een sample van het nieuwe boek van Leigh Bardugo over Sturmhond!!! En een aankondiging van de special edition van Six of crows die ik natuurlijk meteen op mijn wishlist heb gezet.

Als laatste het meest toffe item uit deze box: Een klok!!!! Ik vind hem echt geweldig! Ik heb het nog niet eerder in een box gezien en ik vind het gewoon echt super tof!!

Wat vond jij het leukste item uit de box?

En kijk nou er moest zelfs een grotere doos gekocht worden!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

3 augustus 2018 at 13:44

Ik vind de klok ook heel leuk. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: