De week van een boekenworm

Omdat hij vorige week wat korter was, is hij deze week wat langer. Ik ben afgelopen week op vakantie geweest naar Duinrell. Was het leuk? Hebben we mooi weer gehad? Ik ga het jullie allemaal vertellen.

Zaterdag:

Onze eerste volledige dag in het park, natuurlijk gaan we zwemmen want onze oudste Lotte is dol op zwemmen. Helaas mag je maar 2 uurtjes zwemmen in het Tiki bad. Erg jammer als je het mij vraagt en vooral als je het Lotte vraagt want die wilde echt nog niet naar huis of nou ja naar onze duingalow. Maar helaas we moesten wel en we moesten eigenlijk ook heel nodig boodschappen doen. Dus dat zijn we daarna eerst gaan doen, vervolgens nog even met de meiden naar het park en dan tijd om te koken. In de avond lees ik lekker veel, ik heb deze vakantie echt veel kunnen lezen in de avonden.

Zondag:

Vandaag gaan we naar Den Haag, erg leuk en ik kan even naar de American book center, ik koop twee boeken en heb voor de rest een gezellige middag. Het is heerlijk om even helemaal niks te hoeven doen en lekker te genieten. We zijn ook nog de Primark in gelopen en daar hebben we wat house pride dingen ingeslagen. In ons gezin is elk huis vertegenwoordigd. ik zit in Ravenclaw, mijn man in Hufflepuff, Lotte in Slytherin en Eline in Gryffindor. Ik vind het zo leuk om te zien hoe enthousiast onze kinderen over Harry Potter zijn. Maakt mij een trotse potterhead haha. In de avond lees ik weer lekker veel. Lekker genieten van mijn boek en bonus vandaag heeft een vriendin een kaartje gescoord voor RARE Londen ( zal hier later een hele blogpost aan wenden. ) dus ik ben extra blij vandaag.

Maandag:

Vandaag begint de dag niet helemaal lekker, maar daarna heb ik tijd om lekker uit te waaien op het strand. Heerlijk met de voetjes door de zee en blijkbaar golven hoog genoeg dat mijn korte broek ook nat is haha. Maar het maakt allemaal niks uit! We genieten daarna van een heerlijke lunch en sluiten de middag af bij het aquarium. Vervolgens maken we een tussenstop bij de supermarkt en gaan daarna terug naar onze duingalow. Eenmaal thuis zijn we allemaal moe maar we hebben een heerlijke dag gehad. Eenmaal terug kook ik deze avond en na het eten als de kids op bed liggen lees ik weer lekker.

Dinsdag:

Vandaag gaan we zwemmen in het buitenzwembad van Duinrell, nou ik kan je het niet aanraden. Wat is dat bad ontzettend koud! We wilde eerst ook Sanne meenemen maar ik ben blij dat we dat niet gedaan hebben. Lotte heeft het natuurlijk enorm naar haar zin en die wil niet terug naar huis maar ik moet eerlijk bekennen dat ik blij ben als ik weer thuis ben. Die middag ga ik eens een middagdutje doen. Ik ben zo moe van de afgelopen weken slecht slapen en ik kan mijn ogen gewoon niet meer openhouden. Die avond lees ik weer lekker en ga toch ook redelijk vroeg naar bed.

Woensdag:

We beginnen de dag met boodschappen en wandelen even rond tussen de winkeltjes. Ik snuffel wat in boekwinkels en na de boodschappen gaan we nog even het park in met de meiden. Ze willen in de kikkerbaan, helemaal prima, Eline vind het fantastisch die is echt fan van ruige attracties. Lotte is een twijfel gevalletje, ze lijkt het wel leuk te vinden dat zegt ze ook maar ik weet het niet helemaal zeker haha. We gaan nog wat drinken en dan is het tijd om weer terug te gaan. We genieten van het avondeten en ook die avond lees ik weer veel.

Donderdag:

Vandaag staan we op tijd op, we gaan eerst zwemmen met de oudste twee in het zwembad en daarna door naar Amsterdam. Ik vind het heerlijk om naar de ABC en de Waterstones te gaan en ik snuffel dan ook heerlijk rond. Ik koop ook nog eens hele toffe schoenen. Helaas slaat het weer helemaal om en begint het enorm te regenen, tussendoor een beetje schuilen en zo gaan we door naar de parkeerplaats en onze auto. Eenmaal terug in de duingalow eten we een heerlijke kop soep en gaan de meiden op tijd naar bed. Morgen gaan we namelijk naar huis!

Vrijdag;

Ook vandaag staan we weer vroeg op, waar we normaal lekker rustig ontbijten is iedereen beetje onrustig nu. We doen ons best om alles zo snel mogelijk in te pakken en omdat het weer helaas echt heel slecht is gaan we meteen naar huis. Daar hebben we genoeg op te ruimen en nog wat boodschapjes te halen. In de avond eten we chinees en ik ga op tijd naar bed. ik kan me moeilijk concentreren op lezen en besluit gewoon lekker tv. te kijken.

Zaterdag:

Vandaag ben ik ook weer vroeg wakker, ik ga douchen en begin vast met het opruimen van de huiskamer. Morgen vieren we namelijk de verjaardag van mijn man en vanmiddag hebben we ook een verjaardag. We gaan boodschappen doen en als we terug komen begint het opruimen pas echt. We eten nog een boterham en dan is het tijd om te vertrekken. Het feestje is gezellig, de meiden gaan dan logeren bij opa en oma en wij gaan vanavond lekker naar de film.

Zondag:

Vandaag vieren we de verjaardag van mijn man, veel mensen kunnen vaak niet door vakanties enz. Dus het is rustig, op zich niet erg, we maken het zo ook wel gezellig! Als iedereen naar huis is, het huis aan kant is en de kinderen op bed liggen kruip ik lekker op de bank met een boek. Even heerlijk relaxen en bijkomen van een drukke week.

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

1 september 2018 at 21:38

Wat leuk dat je man ook in Hufflepuff zit. Nu ben ik trouwens wel benieuwd in welk huis Sanne zal terechtkomen want dat huis gaat uiteraard het best vertegenwoordigd zijn bij jullie.    annabel
    2 september 2018 at 09:26

    Haha ja ik ben ook heel benieuwd welk huis ze gaat kiezen! Ik heb wel een Ravenclaw pakje voor haar gekocht bij de Primark. Nu ze zelf nog niet kan kiezen mag ik het nog doen haha.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

The friday five

10 augustus 2018

%d bloggers liken dit: