WWW Wednesday #28

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW? Deze WWW is een grote gok aangezien ik dit typ op de woensdag dat de laatste WWW verschenen is.

Wat heb ik gelezen?

Ik heb in de vakantie best veel boeken gelezen, voornamelijk New adult boeken. Omdat ik volgend jaar naar RARE ga lees ik vele boeken van auteurs die daar komen. Maar ik lees ook boeken uit mijn kast en deze keer was dat Sea witch van Sarah Henning. Ik vond het een heel tof boek, ik vind het altijd mooi om te zien hoe de villains uit de bekende sprookjes nu eigenlijk zijn ontstaan. Dus dit boek is zeker een aanrader!

Wat lees ik nu?.

Wat ga ik hierna lezen?

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: