Cover reveal: The last Letter van Rebecca Yarros

Een schrijfster die mij vanaf de eerste pagina van het allereerste boek dat ik van haar las wist te raken is Rebecca Yarros ik las als eerste haar Flight & Glory serie en er is volgens mij geen één boek in die serie waar ik het droog heb gehouden. Dus toen ik een oproepje zag voor de cover reveal van haar nieuwste boek, wist ik dat ik mee wilde doen. Ik heb me opgegeven en vandaag is het dan zover. De cover reveal van The last Letter. Het boek komt helaas pas volgend jaar uit, maar ik kan nu al niet wachten en een mooie bonus is, dat ik haar volgend jaar ook nog ga ontmoeten op RARE in Londen.

Maar goed nu eerst snel de cover reveal:

Als ik deze cover zie twijfel ik er geen moment over dat dit boek weer een heel emotioneel boek gaat worden. Hieronder de synopsis van het boek:

Beckett,
If you’re reading this, well, you know the “last-letter” drill. You made it. I didn’t. Get off the guilt train, because I know if there were any chance you could have saved me, you would have.
I need one thing from you: Get out of the army and get to Telluride.
My little sister Ella’s raising the twins alone. She’s too independent and won’t accept help easily, but she has lost our grandmother, our parents, and now me. It’s too much for anyone to endure. It’s not fair.
And here’s the kicker: there’s something else you don’t know that’s tearing her family apart. She’s going to need help.
So if I’m gone, that means I can’t be there for Ella. I can’t help them through this. But you can. So I’m begging you, as my best friend, go take care of my sister, my family.
Please don’t make her go through it alone.
Ryan

Als ik dit lees krijg ik al kippenvel want je weet gewoon dat er iets ergs gebeurd is. Ik ben echt heel benieuwd naar dit boek want als Rebecca ergens goed over kan schrijven is het wel het militaire leven en vooral de impact die dat heeft op de mensen rondom degene die het leger ingaan.

En nog een stukje over Rebecca Yarros zelf. Mag ik even zeggen dat ik dat roze in haar haar echt awesome vind!

Rebecca Yarros is a hopeless romantic and a lover of all things coffee and chocolate. She is the author of the award-winning Flight & Glory series and The Renegades. She loves military heroes, and has been blissfully married to her Apache pilot for seventeen years.

When she’s not writing, she’s tying hockey skates for her four sons, sneaking in guitar time, or watching brat-pack movies with her two daughters. She lives in Colorado with her husband, their rambunctious gaggle of kids, and their menagerie of pets. Having adopted their youngest daughter from the foster system, Rebecca is a passionate advocate for children through her non-profit, One October.

Tot slot nog de links om het boek te kopen en toe te voegen aan je goodreads:

✦Amazon ➜ http://a.co/fGzkfjn

✦iBooks ➜ https://apple.co/2MFt5xT

✦Kobo ➜ http://bit.ly/2OAOjxz

✦Barnes & Noble ➜ http://bit.ly/2MKazEu

 ✦Goodreads ➜ https://www.goodreads.com/book/show/40045986-the-last-letter

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #28

15 augustus 2018

%d bloggers liken dit: