WWW Wednesday #28

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste heb ik het boek Ride or Die gelezen van Cee Cee Riley, dit is een auteur die naar RARE Londen gaat komen en ik probeer zoveel mogelijk boeken van deze auteurs te lezen. Een aantal heb ik natuurlijk al gelezen want voor die auteurs ga ik in eerste instantie maar ik wil er nog veel meer leren kennen. Hopelijk lees ik nog heel veel goede boeken tot volgend jaar September. Dit boek vond ik in ieder geval heel erg tof! Het is een boek dat je kunt vergelijken met de serie Sons of Anarchy.

Wat lees ik nu?.

Op dit moment lees ik maar liefst drie boeken….Nou ja 1 graphic novel. Als eerst lees ik Sea witch, dit boek stond hoog op mijn verlanglijstje het is het verhaal van Ursula voor ze de beroemde heks werd. Nou ja ze heet geen Ursula hier maar je snapt wat ik bedoel.

Sea Witch

Als tweede boek lees ik Becoming us van Amy Daws , dit boek is ook van een auteur die naar RARE komt en ik vind het in de avond in bed fijner om op mijn e-reader te lezen. Tot nu toe vind ik het boek heel leuk en leest het erg vlot. Het is dan ook moeilijk om het boek weg te leggen.

Tot slot lees ik Giant days, een graphic novel die ik pas ontdekt heb en ik ben er echt heel erg benieuwd naar dus ik heb hem besteld.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik heb echt nog geen idee! Ik gok dat ik ga beginnen in het boek voor de leesclub, maar dat is vrij dik. Dus het zou zomaar kunnen dat ik ervoor kies om eerst Are we  all Lemmings & Snowflakes van Holly Bourne ga lezen. Dit boek lijkt me namelijk echt fantastisch en een mooie overgang naar een wat zwaarder fantasy boek.

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

1 september 2018 at 21:42

Die cover van Sea Witch vind ik dus echt prachtig hé. Die paarse ogen, de contrasten van de kleuren, heerlijk mysterieus, …Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: