Owlcrat unboxing: Ruthless Royals

Weer een Owlcrate unboxing!! Ik ben dit jaar nog geen enkele keer teleurgesteld geweest in de Owlcrate en deze maand is geen uitzondering. Het boek had ik helaas al in de Fairyloot van Juni gehad maar dat mag de pret niet drukken. Want de rest van de box is super tof en de exclusieve editie van dit boek is echt prachtig! Laten we snel gaan kijken naar deze unboxing.

Allereerst even de doos natuurlijk, ik vind hem nog steeds leuk!

De spoilerkaart is ook weer erg tof!

Als eerste vind ik dit ontzettend toffe doosje! Ik dacht eerst dat het misschien Thee zou zijn maar het is een leeg doosje en ik vind hem echt echt fantastisch, ik ga hem denk ik mooi gebruiken voor alle magnetische boekenleggers. De quotes komen uit The cruel prince van Holly Black

Dan deze toffe ring, ik zou hem zelf niet echt dragen want hij is erg groot en ik heb zelf niet echt hele grote vingers. Maar ik vind hem wel heel gaaf!

Dan een quote kaart van Before she ignites, ik vond dit een erg tof boek en ik kan dan ook niet wachten op deel twee! Ik heb hem zelfs al bested.

Ook in de Owlcrate zit een tea towel en wel een hele mooie van Throne of glass, no way dat ik die ga gebruiken voor de afwas haha.

In het leuke Owlcrate zakje bleek in een spiegeltje te zitten met een quote van The Belles op de voorkant een boek waar ik ook nog steeds heel benieuwd naar ben.

Tot slot deze enorm leuke boekenleggers van de villains, ik vind ze echt heel erg cute en ik ben Maleficent natuurlijk al kwijt aan mijn moeder die daar enorm fan van is haha.

 

Ook in deze Owlcrate zat weer een leuk boekje en een button, ik moet eerlijk bekennen dat ik ze eigenlijk nooit lees. Maar ik vind het wel een leuke toevoeging.

Tot slot natuurlijk het boek! Ik vind de cover echt prachtig en hij is gesigneerd wat altijd tof is!

ik heb dit keer geen overzichtsfoto gemaakt dus wat vond jij het tofste item uit deze box? En we gaan meteen door met het thema van volgende maand:

Ik ben echt heel benieuwd!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Andrea
21 augustus 2018 at 13:38

Ik vind het blikje supertof! Ik ben nog steeds op zoek naar iets om mijn verzameling charactercards in op te bergen. Ik hoop dat er eens zo’n blikje (of zoiets) komt in een boekbox die ik heb 🙂
Ik vind het mini-magazine echt iets toevoegen, omdat er vaak een interview met de schrijver in staat of een author letter. Ik had het boek ook al in Fairyloot. Daarom heb ik deze box niet genomen. En omdat ik Owlcrate de laatste tijd vond tegenvallen, maar deze is wel weer erg leuk.2 september 2018 at 17:25

Wat een leuke box. Volgens mij doen ze dat met die afwasdoeken zodat je het perfecte excuus hebt om de afwas te laten staan. ‘Ik kan mijn prachtige doek toch niet vuilmaken …’Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

20 augustus 2018

WWW Wednesday #29

22 augustus 2018

%d bloggers liken dit: