WWW Wednesday #29

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik las de afgelopen week 2 boeken uit een ARC van Verblind door hem, die mij helaas iets minder goed beviel

En Becoming us van  Amy Daws, dit boek vond ik echt heerlijk, het is ook weer een RARE auteur en langzaam aan leer ik steeds meer auteurs kennen en dat vind ik echt ontzettend tof! Je kunt dus nu ook meer Romance/New adult recensies verwachten op mijn blog.

 

 

 

 

Wat lees ik nu?.

Ik lees het boek voor de leesclub, A discovery of witches van Deborah Harkness. Een boek waar ik maar moeilijk in kom en het zou zo maar kunnen zijn dat ik deze niet uitlees op dit moment. Ik heb hem al eens gelezen en ik vond hem toen heel tof, maar nu kom ik er gewoon minder goed in helaas.

Ik lees ook nog steeds Giant days, erg grappig maar door het leesclub boek minder tijd om deze te lezen.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik heb echt nog geen idee! Misschien nu toch maar het idee van volgende week en het nieuwe boek van Holly Bourne lezen. Even iets anders tussendoor!

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

4 september 2018 at 10:40

Ik las De Schuilplaats van Nora Roberts, ben nu bezig in Vegan 100 (een kookboek) en So you think you’re a bookworm en ga hierna beginnen in A Gentlemen’s Guide of Vice and Virtue.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: