RARE Londen 2019

Waarom zou ik in hemelsnaam nu al schrijven over een event wat pas volgend jaar plaatsvind? Omdat ik denk dat veel mensen niet weten wat RARE is en ik dat daarom wil uitleggen en ik heb het nu in andere blogposts best vaak over RARE dus misschien wel fijn dat iedereen weet wat het nu precies is.

Het vind dus plaats in Londen, een stad die ik echt heel erg fijn vind! Het is een event met ruim 150 auteurs die allemaal boeken in het romance genre schrijven. Romance is natuurlijk nogal een breed begrip want daaronder heb je een hoop subcategorien zoals: Biker Romance, Paranormal Romance, Rockstar Romance, enz. Ikzelf lees vooral Rockstar- , Biker-  en paranormal Romance. Maar er zitten ook veel New Adult auteurs tussen en die boeken vind ik ook heerlijk.

Het is een event waarbij je zoals ik begrepen heb ( het is ook mijn eerste keer ) vooral veel in de rij staat en veel handtekeningen scoort. Ik heb er enorm veel zin in want er komen een aantal auteurs die ik echt heel erg graag wil ontmoeten zoals Elle Kennedy, Kelly Armstrong, Rachel Caine en nog een aantal meer ( ik zal hier nog een aparte blogpost over maken. )

Maar goed het is dus vooral een event waar ik veel auteurs ga ontmoeten en daarvoor lees ik nu ook heel veel boeken in deze genres. Ik wil namelijk zoveel mogelijk auteurs leren kennen. Zoveel mogelijk nieuwe auteurs ontdekken en vooral ontzettend genieten van het lezen van deze boeken.

Ik leef ontzettend toe naar dit event ook al duurt het nog een jaar. Ik heb al foto’s gezien en verhalen gelezen over voorgaande edities en die waren echt super tof! Dus ik kan echt niet niet wachten tot het zover is. Tot die tijd lees ik lekker veel boeken en klets ik erover met anderen in onze App en in de facebookgroep.

Dus in het kort het is een Event voor Romance authors en lezers, waar je lekker veel handtekeningen kan scoren en je grote idolen kan ontmoeten. Waar je misschien wel naar huis gaat met nieuwe vriendschappen en veel nieuwe favoriete auteurs!

Ben jij al eens naar RARE geweest? Welke auteurs in de genre zou jij wel eens willen ontmoeten?

Vanaf nu zullen alle dingen die met RARE te maken hebben op Donderdag verschijnen dus alle voorpret en recensies van auteurs die naar RARE komen.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

23 augustus 2018 at 09:31

Ik ben heel benieuwd hoe je het gaat hebben daar!Chantal
23 augustus 2018 at 16:27

Ik zou heel graag willen gaan maar ik kan nog niemand vinden die mee gaat.
Amelia Hutchins is een van mijn favoriete schrijvers en zei komt ook naar dit event.4 september 2018 at 16:29

Oh, ik kijk nu al uit naar jouw verslag van dit event. Zowel de auteurs die je gaat ontmoeten als de boeken die je nadien mee naar huis gaat nemen. Ik dacht eerst dat het uitsluitend op Paranormal Romance zou focussen maar blijkbaar is het romantiek in het algemeen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #29

22 augustus 2018

%d bloggers liken dit: