Bout of books #23

Jaaaa het is weer zover, bout of books is weer van start! Ik ben echt fan van deze read-a-thon want hij is lekker luchtig. Je moet niet een bepaald aantal boeken lezen, er zijn geen challenges waar je boeken aan moeten voldoen. Je gaat gewoon lekker zoveel mogelijk lezen en daar heb ik enorm veel zin in! De laatste tijd lees ik best veel, de tijd die ik vaak voor de tv. zat zit ik nu met een neus in een boek of e-reader. Maar wat is Bout of books? Hier een uitleg in het Engels want het is een tekst die we mogen delen van de officiële site:

The Bout of Books read-a-thon is organized by Amanda Shofner and Kelly Rubidoux Apple. It is a week long read-a-thon that begins 12:01am Monday, August 20th and runs through Sunday, August 26th in whatever time zone you are in. Bout of Books is low-pressure. There are challenges, giveaways, and a grand prize, but all of these are completely optional. For all Bout of Books 23 information and updates, be sure to visit the Bout of Books blog. – From the Bout of Books team.

Julie snappen vast dat ik er echt heel veel zin in heb! De boeken die ik klaar heb staan voor deze read-a-thon zijn:

Where I belong van J. Daniels

Tempting van Crystal Kaswell

Sea Witch van Sarah Henning

 

Are we all Lemmings and Snowflakes van Holly Bourne

Giant Days ( graphic Novel )

Een echte mix van boeken haha. Ik weet ook niet of ik ze allemaal ga lezen, want je weet nooit hoeveel tijd je gaat hebben. Doe jij ook mee aan de read-a-thon?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

20 augustus 2018

%d bloggers liken dit: