Recensie Ride or die ( A devil’s highwaymen MC novel #1 ) van Cee Cee Riley

Recensie Ride or die ( A devil’s highwaymen MC novel #1 ) van Cee Cee RileyRide or die by Cee Cee Riley
Series: Devil's highwaymen
Published by Create space independent publishing platform on 27 juni 2017
Genres: Biker romance
Format: Kindle

Ride or Die #1 A Devil's Highwaymen MC novel 'We would blow up this world and create something beautiful in its ruins' Jesse & Laney 1985 We were each survivors of our upbringing: lost, unloved and afraid. But like moths to a flame, we couldn't stay apart. We loved. We lost. We fought. We cried. And then we shattered each other's hearts. Jesse was a hard man: a biker outlaw for the Devil's Highwaymen MC. I was Laney: the daughter of a dead mother and a father that didn't know or want me. We were doomed right from the start. But this was our romance. And this was our disaster. And hopefully, this would be our second chance.

Dit boek is niet geschikt voor jonge lezers vanwege de volwassen inhoud.

Zoals jullie inmiddels weten ga ik volgend jaar naar RARE Londen, als je hier meer over weten lees dan DIT artikel. Er komen daar een hele hoop auteurs. Auteurs die ik natuurlijk ook ken, maar ook heel veel voor mij nieuwe auteurs. En weet je wat daar nou zo leuk aan is? Ik lees heel veel nieuwe boeken tot RARE er is. Deze boeken ga ik natuurlijk ook gewoon recenseren. De eerste recensie is dus van Ride or die een boek over een motorbende. Denk Sons of anarchy maar dan in een boek.

Ik moest even wennen aan het boek, ik hou van biker verhalen maar had er eigenlijk nog geen gelezen. Als je normaal vooral fantasy en contemporary leest is het even aanpassen. Maar toen ik eenmaal in dit verhaal zat werd ik helemaal meegezogen. Je leest het verhaal vanuit twee perspectieven en in het heden en verleden. Dat is wel even puzzelen, want je wisselt dus en van tijd en van personage. Maar uiteindelijk komt dat helemaal goed en kan je dit boek echt niet meer wegleggen.

Het is een boek waar veel geweld in voorkomt en daar moet je wel tegen kunnen. Je wordt ook niet gespaard wat dat betreft er wordt flink beschreven wat er gebeurd. Hetzelfde geld natuurlijk voor de seksscènes in dit boek.  Het is een rauw boek en je moet wel echt een beetje affiniteit hebben met de biker wereld anders zul je dit boek denk ik niet snel leuk vinden.

Ik vond dit boek uiteindelijk een emotionele rollercoaster, het ene moment was je gelukkig, het andere moment kon je wel huilen. Ik vindt het heerlijk als een auteur je zo mee kan nemen in een wereld en je ook echt de emoties kan laten voelen van de personages.

Dus hou je van bikers en ben je niet bang voor een beetje geweld? Pak dit boek dan zeker op want het is echt fantastisch!!!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #30

29 augustus 2018

%d bloggers liken dit: