Becoming us ( London lovers #1 ) van Amy Daws

Becoming us ( London lovers #1 ) van Amy DawsBecoming us by Amy Daws
Series: London Lovers #1
Published by stars hollow publishing on 13 januari 2015
Genres: romance, contemporary
Pages: 306
Format: Kindle

~The college prequel to the London Lovers Series~

The dreaded friend-zone...
The last place Finley ever want to be with college basketball God, Jake LaShae. She is losing her mind trying to figure out what this guy wants from her. Between their late night phone calls, cuddle sessions and him showing up at parties, causing a scene, his mixed signals are giving her whip lash.

When a mind-blowing betrayal knocks the wind out of Finley and she thinks she can’t feel any lower, Brody stumbles into her path—barefoot and charmingly sexy.

This boy next door is a breath of fresh air. And he’s not shooting her any mixed signals.

But even he has a past. A past that makes him anything but perfect.

When Finley begins to think she’s found the one in Brody, will Jake try to make one final play and ruin the game for everyone?

Dit boek is niet geschikt voor jonge lezers vanwege de volwassen inhoud

Dit boek was echt prachtig! Ik zag dit boek voorbij komen in een lijstje met e-books die gratis waren voor de kindle van auteurs die naar RARE komen en ik was meteen verkocht toen ik de beschrijving las. Ik vond het boek dan ook maar moeilijk weg te leggen en ik ben blij dat ik deel twee en drie in paperback heb want ik wil verder, deze serie in de kast en ze laten signeren volgend jaar.

Dit boek begint al ontzettend grappig met een personage die heeft ontdekt dat het leven mooier is met koffie, nou daar kan ik helemaal inkomen haha. Er zitten ongelooflijk veel grappige momenten in dit boek. Ik vind het heerlijk om die te lezen maar nog mooier zijn de breekbare momenten in dit boek. De momenten dat je moet slikken en soms ook een traan laat. Ze zijn zo ontzettend mooi beschreven en dan heb je nog dat einde! Hoe kon de auteur ons dit aandoen?

Wat ik echt wel even een grote switch vond was de love interests van Finley, ik had eigenlijk verwacht dat ik dat minder fijn zou vinden. Maar het paste bij het verhaal, het zorgde voor meer diepgang voor Finley en hoe ze reageerde op bepaalde momenten verder in het boek. Maar ja het is wel een beetje verrassend, meestal weet je aan het begin van het boek al wie bij elkaar gaan komen. Dat was in dit boek dus niet en ergens is dat ook wel een verademing.

Het boek bouwt heerlijk op en daar hou ik wel van, soms ben ik all for insta love maar de mooiste romance ontstaat vaak toch doordat personages eerst de tijd nemen om elkaar te leren kennen. En dat gebeurd in dit boek zeker, het einde vond ik behoorlijk heftig en ik ben ook heel benieuwd hoe dit verder gaat in boek twee. Ik denk dat het volgende boek nog emotioneler gaat worden maar ik kijk er wel enorm naar uit om te zien hoe het verhaal van Finley verder gaat!

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #32

12 september 2018

%d bloggers liken dit: