Recensie: Where I belong ( Alabama Summer #1 ) van J. Daniels

Recensie: Where I belong ( Alabama Summer #1 ) van J. DanielsWhere I belong by J. Daniels
Series: Alabama Summer #1
Published by Self published on februari 2017
Genres: contemporary, romance
Pages: 227
Format: Kindle

A New York Times bestselling enemies to lovers STANDALONE
romance.

When Mia Corelli returns to Alabama for a summer of fun with her childhood best friend, Tessa, there's only one thing keeping her on edge. One person that she’d do anything to avoid.

Benjamin Kelly. World’s biggest dickhead.

Mia hates him with a fury and has no desire to ever see him again. When she decides to start her summer off with a bang and finally give away her v-card, she unknowingly hands it over to the one guy that excelled at making her life miserable, learning a valuable lesson in the process.

Always get the name of the guy you’re going home with.

Ben can’t get the girl he spent one night with out of his head. When she leaves him the next morning, he thinks he’ll never see her again. Until he sees her lounging by the pool with his sister.

Mia is determined to hate Ben, even though she can’t forget him.

Ben is determined to prove he’s not the same guy he used to be.

What happens when the one person you wish never existed becomes the one person you can’t imagine being without?

Also in this series: All I want

Dit boek is niet geschikt voor jonge lezers vanwege de volwassen inhoud

Ik moet eerlijk bekennen sinds ik weet dat ik naar RARE ga lees ik eigenlijk voornamelijk boeken van auteurs die daar naar toe komen. Maar dat maakt niks uit want ik vind ze heerlijk! Dit boek werd mij ook aangeraden door een vriendin die ook naar RARE gaat. Ik was echt meteen verslaafd aan dit boek!

Het is een enemy turns to lovers boek en daar moet je wel een beetje van houden natuurlijk. Maar de romance en de steamy scenes zijn echt fantastisch. Oké kleine spoiler:

Ik heb echt een zwak voor alleenstaande vader boeken! Een man die goed voor zijn kind zorgt is echt enorm sexy. Zal wel een mama ding zijn haha.

Ik heb dit boek echt heel snel gelezen, niet omdat ik er vanaf wilde zijn maar omdat ik het gewoon zo ontzettend tof vond dat ik het niet weg kon leggen. Het heeft me wat slaap gekost maar het was het helemaal waard! Het begint al meteen vrij heftig, want Mia besluit dat ze deze zomer haar V-card weg gaat geven. Het liefst nog voor ze naar haar vriendin gaat voor de rest van de zomer. Ik kan je vertellen ik heb die scene met rode oortjes gelezen haha.

Als Mia er dan achterkomt dat ze naar bed is geweest met de enige jongen die ze eigenlijk wilde vermijden begint het verhaal pas echt. Ik vond het heerlijk om te zien hoe ze met elkaar konden bekvechten maar ook de rauwe eerlijkheid van Mia over wat hij vroeger had gedaan vond ik erg mooi. Als ze elkaar dan eindelijk vinden is er geen remming meer, ze gaan echt helemaal in elkaar op.

Zonder te spoilen zeg ik wel dat dit boek heel emotioneel wordt, ik heb echt zitten huilen tijdens een bepaald stuk in dit boek. Ik vind het mooi als een boek je zo kan raken! Het zal ook niet als een verassing komen dat ik deel twee en drie al besteld heb.

Als je houd van enemy turns to lovers verhaal, als je houd van een boek met een emotionele lading dan is dit echt je boek! Ow ja en nog een pluspunt: Een man in uniform!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday 31

5 september 2018

%d bloggers liken dit: