Tipje van de sluier Dinsdag

Banner Tipje van de sluier dinsdag

Toen ik nog in het Engels blogde deed ik mee aan de Teaser Tuesday, ik vond dat altijd een van leukste meme’s om aan mee te doen. Maar nu ik in het Nederlands blog doe ik daar niet meer aan mee. Het concept is simpel: Je pakt het boek dat je aan het lezen bent en je deelt een quote van het het boek om zo andere nieuwsgierig te maken naar het boek of juist nieuwe boeken te ontdekken. Als je het leuk vind om mee te doen laat dan een linkje in de comments achter. Als meerdere mensen hier elke week aan mee willen/gaan doen dan zal ik zo’n mooi formulier onder de post gaan plaatsen zodat iedereen daarin de link naar zijn blog kan plaatsen.

Hier is mijn teaser deze week: hij is van het boek Zwart als ebbenhout van Salla Simukka!

Ik heb je bekeken. Ik heb je bekeken zonder dat je het wist.” ( pagina 6 )

Nogmaals als je mee wil doen laat dan hieronder de link naar je blog of je teaser achter!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.