De week van een boekenworm

Zo de eerste week van het nieuwe schooljaar zit er weer op! Het was geen rustige week, maar dat ben ik inmiddels wel gewend. De perfecte afsluiter was het concert op zaterdagavond. Maar goed laten we eerst naar de rest van de week kijken.

Maandag:

Maandag was ook weer mijn eerste werkdag, al begon hij wat later omdat ik eerst de meiden naar school heb gebracht. Omdat Lotte in een nieuwe klas startte wilde ik haar graag eerst zelf wegbrengen. Daarna op weg naar mijn werk,

pff echt weer even wennen hoor! Maar ja we moeten er toch doorheen. Vandaag ook een kennismaking met een nieuwe cliënt maar eerst lunchen. Tijdens de lunch werken we aan wat nieuwe formulieren voor de intake enzo, en natuurlijk ben ik weer de sufferd die haar telefoon laat liggen. Gelukkig ligt hij er nog als ik terug kom en dan op weg naar de nieuwe cliënt. Als we klaar zijn gaan we naar huis en zijn daar de meiden weer, het is weer echt wennen om ze niet de hele dag te zien na zes weken. Maar het is dan ook weer heerlijk om de school verhalen te horen. Die avond heb ik heerlijk gelezen.

Dinsdag:

Vandaag ook weer mee naar school en daarna een lekkere wandeling met Sanne. Helaas hielp het me niet ontspannen, pfff wat was ik gestrest en voelde me zo onrustig. Het is een heel vervelend gevoel geloof me. Ik probeer een takenlijst te maken, af te strepen wat niet per se hoeft en daarna aan de slag te gaan. Het geeft me een beetje rust tot de meiden thuis komen. Vandaag is de eerste zwemles van Eline en ook Lotte begint weer. Twee kinderen in je eentje naar zwemles is best pittig geloof me. Ik ben dan ook blij als iedereen die avond weer in bed ligt. Ik lig er zelf ook niet heel laat in.

Woensdag:

Vandaag ook eerst weer de meiden naar school brengen en dan naar de diëtiste. Nu ik bezig ben met body positivity merk ik dat ik dit niet meer zo belangrijk vind. Het afvallen is niet meer mijn doel, maar gewoon goed zorgen voor het lichaam dat ik nu heb. Er is dus wel een kans dat ik hier binnenkort mee ga stoppen. Ik heb nu mijn richtlijnen, weet wat ik kan doen om goed voor mezelf te zorgen en als ik daarbij afval is dat goed, maar is dit niet zo is het ook goed. Daarna doen we nog wat boodschapjes en gaan we naar huis. Vanmiddag is het rustig in huis want de meiden gaan spelen bij een vriendinnetje. Nou ja even dan want Lotte krijgt iets in haar oog en voor we het weten zitten we met haar bij de huisarts. De rest van de avond verloopt dan ook een beetje rommelig. Je zit toch in een rare flow dan met zoiets ertussen. Maar goed dat geeft niet, ik lees lekker Giant days uit en ga daarna naar bed.

Ik kan echt iedereen deze graphic novel aanraden, hij is zo ontzettend leuk!!!

Donderdag:

Hallo hoofdpijn! Ik voel een migraine opkomen en probeer hem te onderdrukken. Lotte wil een dagje thuisblijven wat ik helemaal snap en Eline gaat gewoon naar school. Ik heb echt een hele vervelende dag, ik heb dus helaas wel migraine gekregen en lig vooral op de bank. Natuurlijk zorg ik voor mijn kinderen maar verder doe ik weinig, want zodra ik iets doe wordt ik gewoon ziek. Ik kijk voor de tweede keer To all the boys I’ve loved before en het is net zo leuk als de eerste keer.  Als mijn vader met Eline thuiskomt ga ik even liggen, hopelijk zakt de hoofdpijn dan wat. Die avond doe ik verder vrij weinig en kijk een beetje tv.

Ik kreeg ook een paar hele toffe boeken binnen!

Vrijdag:

Ook vandaag weer een werkdag, maar wel een korte want we moeten de meiden van school halen. Daarna gaan we met de meiden naar Eindhoven waar we de Primark leeg kopen en dan weer naar huis gaan. Ik heb een aantal leuke dingen gekocht en ik merk dat ik sinds ik wat beter in me vel zit ik het ook leuk vind om kleding aan te trekken waar ik me fijn bij voel en dat deze smaak ook een beetje veranderd. Eenmaal thuis is het tijd om te eten en ik blijf bij mijn ouders slapen. Mijn man is een weekendje weg met zijn steampunk groep en dit is dan wel zo gezellig. We kijken Criminal minds en hebben gewoon wat lekkers op tafel en genieten van de rust. We kopen ook nog kaartjes voor Bodyposipanda in London omdat ik en mijn moeder net die dag ook in London zijn!!! Ik heb er zoveel zin in.

Kijk wat ik kocht voor Sanne, inmiddels zijn de andere twee meiden in een ander huis gesorteerd dus mijn hoop op een Ravenclaw maatje ligt nu in de handen van Sanne. Een beetje helpen kan geen kwaad toch? haha

Zaterdag:

Vandaag gaan we naar Imagine Dragons!!!! Ik moet zeggen dat ik er in het begin even niet zo’n zin in had, komt ook gewoon omdat we het altijd zo druk hebben. Maar eenmaal onderweg kon ik niet wachten. Maar goed eerst de rest van de dag. We hebben wat boodschapjes gedaan met de meiden en ik heb met mijn moeder gewoon weer To all the boys I’ve loved before gekeken. Daarna was het tijd om een vriendin op te halen op het station en daarna lekker naar het concert. Nog even wat eten en daarna zijn we de zaal in gegaan. Ik vond het voorprogramma niet echt heel speciaal, maar Imagine Dragons was echt fantastisch! Wat een enorm goede band en het staat live echt als een huis! Ik heb een heerlijke avond gehad die veel te snel voorbij ging, ik heb heerlijk meegezongen en gedanst en het voelde gewoon even heel goed!

Deze band stond eerst in mijn favorieten lijstje….nu staan ze in mijn top 3 beste bands ever!!! Misschien zelfs wel op nummer 1. Oké zeker weten op nummer 1 haha

Zondag:

Vandaag sta ik weer op met hoofdpijn, maar ik ben nog heerlijk in een concerthigh en het interesseert me niet haha. Ik ben alleen met de meiden vandaag, dus dat betekend vanavond lekker pizza en de hele dag doen waar we zin in hebben. Lekker wat lezen, film kijken en vooral wat de meiden willen. Een oplaaddagje voor morgen de drukke week weer begint.

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

27 augustus 2018 at 09:04

Jaaaaaaa Imagine Dragons waren goed! Wij hebben het voorprogramma geskipt 😉Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: