WWW Wednesday #30

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Het laatste boek dat ik uitlas was Where I belong van J. Daniels, ik lees veel boeken voor RARE Londen en dit was er eentje van. Ik vond het boek echt super leuk en deel twee en drie liggen ook al op mijn te wachten. Mijn recensie van dit boek verschijnt binnenkort.

Wat lees ik nu?.

Op dit moment lees ik To be honest van Maggie Ann Martin, dit is een boek dat ik al heel veel voorbij heb zien komen voor de releasedatum en nu is hij dus eindelijk uit. Ik ben nog niet heel ver maar tot nu toe vind ik het boek echt zo ontzettend tof!!

Wat ga ik hierna lezen?

Ik heb echt nog geen idee! Ik ben pas net bezig in To be honest dus ik weet nog niet waar mijn hoofd naar staat hierna. Ik ga of een boek lezen van een RARE auteurs of misschien heb ik geluk en komt het nieuwe boek van V.E. Schwab binnen en ga ik die lezen.

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: