De week van een boekenworm

Ik kan haast niet geloven dat het alweer september is op het moment dat ik dit typ! Maar het is toch echt waar! Er komen natuurlijk weer een paar mooie boeken uit deze maand, ik heb nog wat leuke dingen gepland staan dus wel een leuke maand en ik zeg het gewoon: Het is bijna Halloween!!!! haha maar goed laten we eerst eens naar de afgelopen week kijken.

Maandag:

Het is niet anders dan anders want het is een werkdag. Ik sta vroeg op, zorg dat alles  voor de kinderen klaar is voor school en ga dan naar mijn werk. Hoewel ik echt wel leuk werk heb, merk ik toch dat ik er de laatste tijd gewoon wat minder zin in heb. Ik moet misschien gewoon nog even terug in het ritme komen na de vakantie. Eenmaal thuis moeten er eerst weer wat boodschappen gedaan worden en al snel is het dan tijd om te eten en daarna de kinderen naar bed te brengen. Die avond lees ik wat en kijk ik wat tv.

Dinsdag:

Ik breng eerst de meiden naar school en ga daarna even langs de winkel voor een boodschap. Eenmaal thuis doe ik vrij weinig. Ik voel me niet echt fit en heb vooral last van mijn buik. Ik probeer wat te lezen maar dat lukt niet echt en in de middag val ik ook nog eens in slaap op de bank, ik wordt eigenlijk nog zieker wakker maar ja ik ben mama en kan daar dus niet aan toe geven. De meiden komen thuis en al snel is het tijd voor zwemles. En ik kan je vertellen dat ik heel druk met twee meiden! Helemaal als de één van de bandjes waarmee je binnen moet komen het niet doet. Maar goed ook dat overleven we weer en ik wil even kwijt dat ik enorm trots ben op Eline want die durfde in de vakantie echt niet in het diepe water en nu ging ze zelfs van de glijbaan af! ( het zwembad waar ze les krijgen is niet super diep maar wel diep genoeg dat ze niet kunnen staan. ) Eenmaal thuis is het weer eten, de meiden laten douchen en voor hen naar bed. Ik probeer te lezen maar dat lukt me niet en zo besluit ik om voor de vierde keer To all the boys I’ve loved before te kijken, no shame!

Woensdag:

Na een hele slechte nacht omdat Eline bij ons in bed kroop sta ik super moe op. We brengen de meiden naar school, doen nog wat boodschapjes en halen de eerste sinterklaascadeautjes….( tja met drie kids moet je op tijd beginnen anders kost het je een fortuin in één keer. ) Daarna gaan we weer richting huis waar we de kelderkast opruimen. Wat een werk is dat, maar zo nodig! Het is daarna alweer snel tijd om de meiden te halen en Lotte neemt een vriendinnetje mee naar huis wat we in de ochtend al hadden afgesproken. Voor de meiden is het weer een gezellige middag en als ik heel eerlijk ben geniet ik er ook wel van, die drukte in huis. Het vriendinnetje van Lotte is ook echt haar BFF dus ze komt hier regelmatig haha. Na het eten en als de meiden in bed liggen is het wachten op de rest want vanavond spelen we weer D&D!!!! Jongens wat heb ik dit gemist!!! Ik vond het echt zo ontzettend fijn om weer te spelen en kan nu al niet wachten op volgende week!

Donderdag:

Ook vandaag plan ik weer van alles ook vandaag komt er weinig van….Als eerste krijgen we het nieuws dat mijn schoonvader een hartinfarct heeft gehad gelukkig gaat alles nu weer goed met hem. Ik breng de meiden naar school en dan eenmaal thuis begin ik met de was. Vier manden vol vouw ik weg en ruim ik op en daarna plof ik op de bank. Ik speel en knuffel wat me Sanne en in de middag heb ik weer een enorme dip en val even in slaap. Ik merk gewoon dat ik echt heel erg moe ben de laatste tijd, wat waarschijnlijk ook komt door het feit dat ik heel slecht slaap. Voor ik het weet zijn de meiden weer thuis en gaan we eten. De meiden slapen bij opa en oma want wij gaan naar het ziekenhuis om op bezoek te gaan bij mijn schoonvader. Als ik weer thuis ben lees ik mijn boek uit en val dan pas weer laat in slaap.

Vrijdag:

De wekker gaat veel te vroeg, maar het is helaas niet anders. Ik sta op en voor ik het weet ben ik alweer onderweg naar mijn werk. De dag gaat gelukkig best snel, dus voor ik het weet gaan we weer naar huis. Ik ga mee naar mijn ouders want daar zijn de meiden en mijn ouders moeten even weg voor hun auto. Die avond blijven de meiden nogmaals slapen, ik wil eigenlijk even een ochtend alleen opstarten in de hoop dat ik dan een beetje uit kan slapen….Ik kijk criminal minds, maar wederom duurt het heel lang voor ik slaap.

Zaterdag:

Om kwart over 7 ben ik klaarwakker, voel me nog hartstikke moe aan de ene kant, maar ik kan ook niet meer slapen. Dus ik sta maar op en ga uit bed. Even douchen en ontbijten en tijdens het ontbijt kijk ik een aflevering van Lucifer. Daarna ga ik naar mijn ouders en doen we wat boodschappen en koop ik Infiity War op dvd. In de avond kijk ik Dance Dance Dance en in de reclame lees ik een heerlijk boek. Daarna kijk ik nog een stukje Magic Mike omdat er een dans in het programma zat daarvan. Maar uiteindelijk ga ik heel moe naar bed. Je raad het al….het duurde lang voordat ik sliep.

Zondag:

De wekker gaat….ja een wekker op zondag want vandaag gaan we naar Monkey Town met de meiden en ik wil vooraf nog wat bloggen! Als ik eenmaal in Monkey Town ben vraag ik me altijd weer af waar ik aan begin. Ik hou van kinderen en vooral van die van mezelf, maar pfff wat een drukte en herrie daar altijd. Ik lees af en toe een beetje, ik loop rond om te kijken waar de meiden zijn en eenmaal thuis ben ik zwaar overprikkeld. In de avond plof ik rustig op de bank met een boek.

Hoe was jouw week?

4 gedachtes over “De week van een boekenworm

    • Ja dat hoop ik ook! En ik ben er ook nog niet klaar voor, maar zodra ik dat ben kan ik hem kijken met een hele grote bak ijs of een reep chocolade haha

  1. Een slaapgebrek is echt uitputtend hé. Zelf dut ik vrij snel in maar ik slaap heel oppervlakkig en wordt meerdere keren per nacht wakker waardoor ik ‘s ochtends even uitgeput weer uit bed kruip. Infinity War heb ik pas onlangs voor het eerst gezien samen met manlief. Nu snap ik helemaal waarom iedereen zo onder de indruk was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.