Boek haul augustus 2018

Oké voor veel mensen is het misschien alsnog veel boeken maar ik vind het echt meevallen deze maand tegenover vorige maanden. Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik een aantal gratis boeken heb aangeschaft via de kindle maar ik vergeet altijd welke het zijn dus die benoem ik hieronder voor nu even niet. Het zijn in ieder geval allemaal boeken van auteurs die naar RARE London komen. Maar laten we snel naar mijn fysieke haul kijken.

Ik ging op vakantie naar Duinrell nu is dat dichtbij Den Haag en op zondag gingen we daar dan ook naartoe. En laat er in Den Haag nou een ABC zitten. Ik moest daar natuurlijk even naar binnen en kocht Catwoman van Sarah J. Maas

En ook deze dichtbundel Milk and Honey van , nu ben ik normaal niet zo van de dichtbundels maar een vriendin vertelde mij dat er heel veel body positive gedichten instaan dus ik was nieuwsgierig.

Vervolgens gingen we de donderdag erna naar Amsterdam…..Tja dan kan ik het niet laten he om ook daar te shoppen voor boeken. Ik kocht twee graphic novels die er echt super gaaf uitzien en die ik snel hoop te gaan lezen.

En ik kocht de nieuwe van Holly Bourne en het boek A thousand perfect notes kreeg ik van mijn moeder. Ik twijfelde heel erg of ik die mee wilde nemen maar toen zei mijn moeder je krijgt hem van mij.

Eenmaal thuis lag dit prachtige boek op mij te wachten. Het is een middle grade boek en het ziet er zo mooi uit! Hopelijk heb ik snel de tijd om hem te lezen.

Als aanraders moest ik van een vriendin de boeken van J. Daniels gaan lezen. Nu had ik het eerste deel op mijn kindle en nadat ik die gelezen had wist ik dat dit boeken waren die ik ook gewoon in mijn kast wilde hebben. Dus ik heb de twee vervolgdelen gekocht. Dit is ook een auteur die naar RARE komt.

Ook kocht ik de vervolgdelen van de London lovers serie. Tja als je serie zo heet ben ik benieuwd want ik hou echt van London. Dus het eerste deel als ik weer op mijn kindle en deel twee en drie kocht ik fysiek. Ik ben natuurlijk van plan deel één ook te kopen maar wild voor nu eerst verder kunnen lezen.

Deze maand ontving ik voor het laatst de Fairyloot, ik vind deze box al een tijdje minder leuk dus ik besloot om hem op te zeggen na deze. Het boek lijkt me geweldig, maar de box viel me helaas ook deze keer een beetje tegen.

Deze maand kwam ook het nieuwe boek van Lis Lucassen uit, een New Adult van eigen bodem en om eerlijk te zijn één van de weinige schrijfsters die ik echt goed vind! Er is maar een klein groepje favoriete Nederlandse auteurs voor mij. Inmiddels ben ik al aan het boek begonnen en al een beetje verliefd op Thor, hello new bookboyfriend haha.

In de Owlcrate zat het boek Grace & Fury nu heb ik dit boek al maar nu heb ik hem in een mooie special edition van de Owlcrate.

Ik kocht deze maand nog een graphic novel namelijk Giant Days, ik heb hem ook al gelezen en ik vond hem echt fantastisch!! Ik kan echt niet wachten op het volgende deel!

Tot slot kreeg ik ook nog het fantastische boek To be honest binnen. Ik heb deze al gelezen en binnenkort verschijnt mijn recensie. Maar ik kan je alvast vertellen dat dit één van mijn meest favoriete boeken is van dit jaar!! Het was echt een fantastisch boek! Mijn enige minpuntje van dit boek? Het was veel te kort haha.

Dit was mijn haul voor deze maand? Welke boeken lijken jouw leuk of heb je al gelezen? Welke boeken heb jij de afgelopen maand toegevoegd aan je TBR?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

4 september 2018 at 16:06

Ik heb To be honest even opgezocht en die lijkt me heel erg tof! Verder ben ik nog erg benieuwd naar de nieuwe Lis Lucassen.4 september 2018 at 21:41

Wat een toffe boeken! Er staan een paar boeken op die ik ook zeker ooit eens wil lezen!12 september 2018 at 10:01

oh je hebt je inderdaad best ingehouden! wat was Grenzeloos leuk he ♥16 september 2018 at 10:17

Oh ik ben best wel benieuwd naar Monstress. Die wil ik ook al een tijdje lezen. 🙂20 september 2018 at 14:51

Het eerste boek van jou lijstje heb ik sinds dinsdag ook. Ik heb een aantal boeken naar Desleghte gedaan en met een deel van de boekenbon die ik in ruil kreeg heb ik Catwoman geadopteerd. Vond het eigenlijk wel straf dat dat boek er al in de rekken stond dus dat was een meevaller.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday 31

5 september 2018

%d bloggers liken dit: