WWW Wednesday 31

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik wil graag de laatste twee boeken die ik gelezen heb in het zonnetje zetten omdat ze allebei zo goed waren! Ten eerste To be honest van Maggie Ann Martin. Een boek met een hele sterke body positive boodschap. Een boek waarvan k er graag meer zou lezen! Mijn recensie verschijnt binnenkort op mijn blog.

Dan Grenzeloos van Lis Lucassen, dit is een New Adult boek van eigen bodem. Het is voor mij één van de beste Nederlandse New adult schrijfsters die we in Nederland hebben. Ook dit boek was weer genieten van de eerste tot de laatste pagina. Ook van dit boek verschijnt mijn recensie binnenkort.

 

Wat lees ik nu?.

Een week na releasedatum heb ik eindelijk City of Ghosts van V.E. Schwab in mijn bezit en deze ben ik dan ook meteen gaan lezen. Ik ben nog niet zo heel ver maar tot nu toe vind ik hem echt heel erg leuk!

Wat ga ik hierna lezen?

Wederom weet ik het nog niet, het ligt ook een beetje aan mijn leesmood. Ik kies mijn boeken echt op gevoel. Het kan zijn dat ik verder ga met de serie van J. Daniels, maar ik hoop eigenlijk dat ik voor die tijd het derde deel van de Three dark crowns serie heb gehad. Al ben ik bang dat dit ook een week later wordt.

 

Wat is jouw WWW?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.