De week van een boekenworm

Er is weer een week voorbij, een week die weer druk was, waarin ik meer werkte dan normaal en waarin ik baalde omdat er twee pre-orders weer vertraagd waren. Laten we snel naar deze week kijken!

Maandag:

De wekker gaat veel te vroeg, net als de afgelopen weken slaap ik nog steeds heel erg slecht. Wat resulteert in heel veel hoofdpijn helaas. Ik sta op, doe mijn ding en ga daarna naar mijn werk. Ik merk dat de moeheid me aan het inhalen is, maar ik kan er weinig aan doen helaas. Na het werk doen we een snelle boodschap en gaan we langs het tuincentrum voor Halloween spullen. Super tof, ik hou echt van Halloween en wat mij betreft kan het dan ook niet snel genoeg oktober zijn. Na het eten ben ik gewoon echt heel erg moe, maar ik lees wel mijn boek uit, want morgen komt het derde deel van de Three dark crowns serie uit en die wil ik meteen lezen…..

Dinsdag:

Wederom gaat de wekker te vroeg, maar ik hoop dat ik een mailtje van het blauwe mannetje heb waarin staat dat vandaag mijn boek komt. Ik heb wel een mailtje maar niet voor het boek dat ik hoopte. Het is voor een boek wat vorige week al was uitgekomen en dus ook niet op release dag in huis was. Natuurlijk ben ik blij dat dit boek vandaag eindelijk binnen komt maar goed het is niet het boek waar ik op wachtte. Ik start de meiden op, doe een snelle boodschap en eigenlijk doe ik de rest van de dag niks meer. Ik kijk Lucifer en hang op de bank. Ik verzorg Sanne natuurlijk en knuffel en speel met haar maar dat is dan ook alles. Als de meiden thuis komen is het al snel tijd voor de zwemles en na de zwemles is het tijd om te eten, douchen en naar bed. Ik plof weer moe op de bank en kijk verder naar Lucifer.

Woensdag:

Anders dan anders werk ik vandaag ook nog even. We hebben een belangrijk overleg dus daar sluit ik bij aan. Na het werk halen we lekker broodjes en beleg en hebben in ieder geval een lekkere lunch. De meiden gaan die middag allebei spelen en ik kijk Lucifer af. Wat een toffe serie en ik kan niet wachten op nieuwe afleveringen. Ik probeer ook nog wat te lezen en die avond spelen we het D&D bordspel in plaats van gewoon D&D.

Donderdag:

Ik voel me echt ziek vandaag, dit komt waarschijnlijk komt het door het slaaptekort want laten we eerlijk zijn daar kun je behoorlijk ziek van worden. Ik doe ook vandaag niet heel veel, ik ben gewoon te moe. Ik probeer wat te lezen maar dat lukt niet echt en uiteindelijk val ik in de middag als Sanne op bed ligt zelf ook in slaap. Ik wordt wakker vlak voor de meiden thuis komen en probeer mezelf een beetje op te peppen. Die avond ga ik met mijn moeder naar Mama Mia 2 echt een geweldig leuke film en eenmaal thuis ga ik meteen naar bed.

Vrijdag:

Daar is die wekker weer, dat betekend tijd voor werken. Mijn ochtend verloopt heel vervelend, allerlei dingen die niet goed gaan en voor ik naar het werk ga, heb ik nog niet eens fatsoenlijk gedronken. Ik haat dit soort ochtenden echt want je hebt dan de hele dag het gevoel dat je overal achteraan loopt. Na het werk gaan we naar Eindhoven omdat het vandaag leesclub is. We gaan eerst met een hele groep wat eten wat super gezellig is en daarna de leesclub die echt heel erg lang duurt. We worden praktisch de winkel uitgezet. haha. Eenmaal thuis lees ik het pamflet Damn Honey en probeer ik daarna te slapen.

Zaterdag:

Ik wordt enigszins uitgerust wakker en besluit dat ik vandaag na twee jaar weer op de bakfiets stap. Want ik kan je vertellen ik vind dat spannend. Het vergt weer andere skills om op die fiets te fietsen. Maar mijn ouders gaan over twee weken een weekje op vakantie en dan moet ik de dames zelf met de fiets naar school brengen. Ik sta op samen met Sanne want de andere dames slapen bij opa en oma en voor ik het weet zit ik op de fiets en fiets ik zonder moeite naar mijn ouders. We gaan daarna naar de stad, waar ik mezelf trakteer op een reep Tony chocolonely en daarna is het weer tijd voor boodschappen. In de avond kijk ik eerst Dance Dance Dance en daarna een nieuwe film op Netflix die ik ook echt heel tof vond.

Zondag:

Ik sta op met een migraine en ik baal daar van, want ik heb die de laatste tijd echt veel te vaak. Het liefst zou ik de hele dag in bed blijven liggen. Ik merk dat het slaaptekort ook mijn gemoedstoestand aan het aantasten is en ik eigenlijk langzaam aan afzak in een depressie. Hoewel ik dit echt niet wil, moet ik er echt heel hard voor vechten om er niet in te komen. Ik doe het vandaag dan ook rustig aan, voor zover dat kan met drie kinderen die eigenlijk alleen maar mama roepen….want blijkbaar kan papa nergens mee helpen.

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: