The Friday Five: Boeken die op je wishlist staan

Het is weer tijd voor een nieuwe Friday 5! Deze wordt gehost door Joost van Nerdygeekyfanboy. Het thema van deze week is:

Boeken die op je wishlist staan

Laten we voorop stellen dat het er wel meer dan vijf zijn haha. Maar goed ik zal proberen het tot vijf te beperken.

  1. Op nummer 1 staat natuurlijk Kingdom of Ash van Sarah J. Maas, ik kijk echt ontzettend uit naar dit boek en de afsluiting van de Throne of Glass serie. Ik ben heel benieuwd hoe dit boek gaat eindigen en ik ben er stiekem ook nogal bang voor. Want wat ik tot nu toe gelezen heb is best heftig. Ik denk dat de meeste de throne of glass boeken wel kennen en ik wil niet teveel spoilen dus ik vertel ook niks over dit boek.
  2. Op nummer twee staat As she ascends van Jodi Meadows, dit is het tweede deel van de fallen Isles serie. Het eerste deel kreeg ik in één van mijn owlcrate boxen vorige jaar en ik vond het een fantastisch boek! Het eerste deel verteld het verhaal van Mira, die al sinds haar geboorte is verteld dat zij speciaal is, zij is de hope bearer. Ze ontdekt echter een verschrikkelijk geheim die te maken heeft met de draken op het eiland en wordt opgesloten in de gevangenis waar ze probeert te overleven. Het is echt een fantastisch boek en ik kan het iedereen aanraden, zeker als je van draken houdt!
  3. Op nummer drie staat All the wandering light van Heather Fawcett, dit is het vervolg op Even the darkest stars. Ook dit boek zat in een box en ook dit boek vond ik echt heel erg goed!!! Het eerste deel verteld het verhaal van Kamzin die graag een royal explorer wil worden. Wanneer de grootste ontdekker van het keizerrijk naar het hof komt, kiest hij haar uit om mee te reizen in plaats van haar zus wat iedereen verwacht. Het is een verhaal vol met ontdekkingen, veel sneeuw en ik vond behoorlijk wat spannende momenten. Ik vind dit boek echt een aanrader!
  4. Ik hou van een goed horror boek dus toen ik las over Dreamfall van Amy Plum wist ik dat ik het wilde lezen! Dit boek staat echt heel hoog op mijn verlanglijstje. Dreamfall verteld het verhaal van 7 tieners die leiden aan slapeloosheid, ze besluiten mee te doen aan een experiment dat verschrikkelijk fout gaat en ze komen vast te zitten in hun ergste nachtmerries. Een perfect Halloween boek dus!
  5. Een boek dat ook nog steeds op mijn wishlist staat is Girl made of stars van Ashely Herring Blake, dit boek gaat over Mara, haar beste vriendin beschuldigd haar broer van verkrachting. Wie spreekt de waarheid en hoe ga je hier mee om. Een vrij heftig onderwerp maar ik heb heel veel goede verhalen over dit boek gehoord.

Welk boek staat op jouw wishlist?

Benieuwd naar wat andere in hun top5 hebben? Hieronder een lijstje met de andere deelnemers!!

Joost ( Nerdygeekyfanboy )
Esmee ( leesmee )
Eline ( All the Feels )
Laurie ( Laurie’s bookshelf )
Anneke ( Een letter meer graag )
Lieke ( Make it personal )
Sarina ( Live the book life )
Angela ( Faeraphel )
Kiki ( De bookgeek )
Robin ( My thousand lives )
Anneke ( Verhaalverliefd )
An ( Boekenvirus )
Bianca ( Bookalicious Journey )
Monica ( My perfect book life )
Joany ( cravingpages )
Chelsey ( leesmeemetmij )
Fleur ( Fleur-talks )
Conny ( conniesboekies )
Rianne ( Lilred )
Dalinja ( LifeasDalinja )
Merel ( Hebban young adult club )
Maud ( Loveleyoffflower )
Paula ( Must Magazine )
Liana ( Sterrenregen )
Valerie ( Wonderstruck books )
Samantha ( Bookish Villainy )
Veerle en Celine ( Secrets of the tales )

2 gedachtes over “The Friday Five: Boeken die op je wishlist staan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.