WWW Wednesday #32

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste heb ik City of ghosts gelezen van Victoria Schwab, wat was dit weer een tof boek!! Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog geen boek van haar heb gelezen dat ik niet tof vond! Ik vind ze tot nu toe allemaal zo goed. Ook deze is weer fantastisch en eigenlijk een  perfecte Halloween read.

 

Wat lees ik nu?.

Op dit moment lees ik Two dark reigns van Kendare Blake en wat is ook dit boek weer goed! Ik ben echt van deze serie en ik baalde dan ook echt toen het derde deel niet op tijd geleverd werd. Ik ben een beetje bang voor het einde van dit boek maar ik ben ook heel benieuwd welke cliffhanger er nu weer voor ons klaar staat!

Wat ga ik hierna lezen?

Ik denk dat ik hierna twee boeken ga lezen, een non fictie boek namelijk Guilty feminist van Deborah Frances-White, en How do date a douchebag The studying hours van Sara Ney, deze twee wil ik allebei graag lezen en tja waarom zou ik kiezen?

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: