De week van een boekenworm

Wat vliegt september voorbij zeg! Nog maar twee weekjes en dan begint oktober al, mijn meest favoriete maand van het jaar. Ik vier gewoon de hele maand Halloween haha. Er komen een aantal leuke dingen aan georganiseerd door Kwante van Kwante in Wonderland zoals een Instagram challenge en een reading challenge. Dus kijk snel op haar blog ( klik gewoon op haar blognaam dan kom je vanzelf bij één  van de Halloween posts ) Maar goed genoeg over Halloween laten we snel kijken naar wat ik deze week allemaal heb gedaan.

Maandag:

Werkdag en ik moet zeggen dat ik het lastig vind om mijn bed uit te komen. Ten eerste is het nog steeds donker als mijn wekker gaat en ten tweede slaap ik nog steeds idioot slecht. Dus ja de dag doorkomen is best pittig. Ik doe mijn best maar ik merk wel dat het concentreren op de verhalen van cliënten me gewoon wat meer moeite kost. Als ik thuis ben is het heel rustig thuis….de meiden zijn spelen haha. We halen ze weer op en dan is het al snel tijd om te eten. In de avond lees ik wat en kijk ik wat tv.

 

 

Dinsdag:

Ik stort een beetje in, ik ben moe, ik weet gewoon niet meer wat ik met mezelf aan moet en ik voel me een beetje down. Oké dit is één groot waarschuwingssignaal, ik moet meer op mezelf gaan letten, momenten zoeken van ontspanning en weer een beetje tot mezelf komen. Want ik weet welke kant dit anders op gaat en daar heb ik dus echt geen zin in. Ik doe dus vandaag een beetje dingen die mij blij maken en natuurlijk met de meiden naar zwemles. Voor Lotte zou het beter zijn als ze extra les krijgt, ik moet daar even van slikken. Vind ik het erg dat ze dit moet? Nee maar je verwacht het niet vooral omdat ze de vorige keren eigenlijk makkelijk doorgeschoven is. Je vraagt je dus af waar het dan mis gaat. Maar goed we blijven er niet te lang mee zitten en gaan lekker naar huis, eten, douchen en naar bed voor de kinderen en voor mij ook…..manlief heeft een nieuwe uitbreiding voor één van zijn spellen en ik raak altijd ontzettend overprikkeld als ik daar naar moet luisteren.

Woensdag:

Met veel moeite kom ik weer mijn bed uit en begin aan de dag. Lotte is haar gymspullen kwijt en dan ook echt kwijt dus daar baal ik behoorlijk van want dat betekend dat we nieuwe kleren moeten gaan halen. Na de boodschappen begin ik aan de kledingkast van de oudste twee. Geloof me dat is nodig want jeetje wat komt daar een hoop uit zeg! Heel veel kleding die te klein is en in het geval van Lotte ook heel veel kleding die gewoon echt kapot of permanent vies is. In de middag gaat Eline bij een vriendinnetje spelen en neemt Lotte een vriendinnetje mee naar huis. Ik geniet er zo van als ik Lotte heerlijk zie spelen. Lotte heeft het niet bepaald makkelijk gehad na de geboorte van Eline en daarom ben ik altijd extra blij als zij een fijne dag heeft. In de avond hebben we dit keer geen D&D en lees ik dus wat en kijk ik een beetje tv.

Donderdag:

Vandaag is echt een ik heb nergens zin in dag, geen zin om ook maar iets te doen. Maar ja je moet wel als mama dus ik sta op en ga aan de slag. De meiden naar school brengen, een snelle boodschap doen en weer naar huis. Eenmaal thuis besluit ik gewoon echt ook even niks te doen. Het huishouden ligt even plat, maar als ik nu niet even goed aan mezelf denk dan stort ik in voor ik naar Londen ga over een paar weken. Dus ik neem het er van, ik knuffel met Sanne, lunch lekker met haar en plof op de bank waar ik weer in slaap val. Ik wordt wakker van een huilende Lotte die niet mocht afspreken terwijl haar zusje wel spelen is. Ik knuffel met haar, speel met haar en geef haar even extra veel aandacht. In de avond spelen we D&D en natuurlijk is dat weer super gezellig!

Vrijdag:

Weer een werkdag vandaag, even de tanden op elkaar want het is de laatste dag van de week. We doen daarna nog snel wat boodschappen en gaan dan naar huis. Ook daar is het een puinhoop dus ik ga maar opruimen. De oudste twee gaan weer met opa en oma mee en ik ga weer op tijd naar boven want manlief gaat weer gamen. Ik kijk zelf Criminal minds en probeer te lezen. Dit laatste lukt me gewoon heel slecht deze week wat heel jammer is. Het boek dat ik lees is namelijk een boek waar ik echt naar uitgekeken heb.

Zaterdag:

Niks zo erg als een wekker op zaterdag…..maar goed ik ga naar de kapper en dat is dan weer heel erg fijn! Na de kapper duik ik met mijn moeder nog even de stad in, koop een gaaf jurkje en ontdek een nieuwe winkel, ook vind ik nog super toffe schoenen. Ik ben in ieder geval blij met mijn aankopen. Eenmaal bij mijn ouders thuis, merk ik dat ik onrustig ben, ik pak mijn telefoon er vaker bij dan normaal en lezen gaat niet helemaal. Maar in de avond blijf ik bij mijn moeder om samen Dance Dance Dance te kijken, ik vind dat altijd zo’n leuk programma. Daarna ga ik naar huis waar ik toch nog behoorlijk wat lees en dan ga slapen.

Zondag:

Vandaag kan ik uitslapen…. dus natuurlijk ben ik om 7 uur wakker! Ik blijf wel lekker lang in bed liggen. Gewoon een beetje door Instagram en Facebook scrollen en later nog even knuffelen met Sanne in bed, wat is dat toch een heerlijk kind. Daarna is het tijd om te gaan bloggen, want ik probeer altijd op zondag mijn blog voor de rest van de week klaarstaat zodat ik daar niets meer aan hoef te doen. Daarna lees ik nog wat en is het tijd voor de boodschappen. Na de boodschappen weer lezen want ik wil dit boek zo graag uit hebben!!!

Hoe was jouw week?

Een gedachte over “De week van een boekenworm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.