Unboxing Letters & lights once upon a time Disney inspired box

Toen ik zag dat er een Disney box zou komen wist ik dat ik die wilde hebben. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik bijna te lang gewacht had met bestellen maar ik heb hem! Hij is weer ontzettend tof en wat ruiken de kaarsjes weer heerlijk! Maar goed laten we maar snel verder gaan met de unboxing!

Als eerste de drie kaarsjes, je kon verschillende krijgen en ik kreeg; Merida, Rapunzel en Belle, tja dat zijn de drie prinsessen hier in huis. Merida is voor Eline, Rapunzel voor Lotte en ik Belle natuurlijk. We vergeten Sanne niet maar ja die weet nog niet welke prinses ze wil zijn haha. De kaarsjes ruiken heerlijk en de labels zijn weer awesome zoals we gewend zijn!

Dan deze thee, ik hou van thee en het wordt weer thee weer dus dat is helemaal mooi!  Wat ik extra fijn vind is dat deze thee in een potje zit zodat je hem makkelijk weer opbergt en je trekt het tenminste niet kapot. Hij ruikt ook echt ontzettend lekker.

In deze box zat deze schattige kleine Belle, ik vind hem echt enorm cute. Ook hier kon je weer meerdere prinsessen krijgen.

Dan deze toffe boekenlegger van Tiana die dubbelzijdig bedrukt is.

En deze kaart van Viana met echt één van de beste quotes uit de film haha

Tot slot nog dit mooie armbandje van Ariel. De kleine zeemeermin was mijn allereerste Disney film dus Ariel heeft een speciaal plaatsje in mijn hart.

Wat vind jij het leukste item uit deze box?

Volgende maand heeft ze een box rondom het thema Halloween, ik heb hem natuurlijk al lang besteld! Jij ook?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

20 september 2018 at 21:23

Aaaw wat een lieve kleine Belle.24 september 2018 at 09:36

Ik heb de Halloween box inderdaad ook besteld! Kon het niet laten 🙂3 oktober 2018 at 20:05

Die kleine Belle is super schattig. De herfst speelt me parten dus heb ik besloten om mezelf de Halloweenbox cadeau te doen als troost. Ik heb er meteen de Belle-kaars ook aan laten toevoegen. 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

17 september 2018

WWW Wednesday #33

19 september 2018

%d bloggers liken dit: