WWW Wednesday #33

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

 

 

Wat lees ik nu?

Ik heb echt zo op dit boek gewacht! Sinds ik het eerste deel vorig jaar in de owlcrate heb gekregen en verslonden kon ik niet wachten op deel 2. Maar wow wat is hij dik!! Dat had ik dan weer niet verwacht haha.

Wat ga ik hierna lezen?

Het ligt er een beetje aan wanneer ik klaar ben met dit boek dat nogal dik is. Want als het dan al oktober is ga ik voor scary boeken. Want in de maand oktober probeer ik alleen maar scary boeken te lezen en doe ik mee met een read-a-thon. Dus als het al oktober is ga ik waarschijnlijk The merciless 2 of het derde deel van de Lockwood & Co serie lezen.

 

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

4 oktober 2018 at 11:50

Het laatste boek dat ik las is al van eind vorige maand. Toen las ik Flirt voor even van Jill Shalvis. Momenteel ben ik in Warcross van Marie Lu bezig en hoogstwaarschijnlijk begin ik hierna in Zilvergaren. Dat recensieboek wil ik echter nog tijdig gerecenseerd krijgen. Vervolgens hoop ik vooral wat griezeligere boeken te lezen. Of toch op zijn minst boeken met een griezlige titel. 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: