WWW Wednesday #34

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Gisteren las ik in één adem het boek 67 Seconden van Jason Reynolds uit. Wat een mooi en indrukwekkend boek was dit! Ik had nog nooit een boek in vrije vers gelezen maar ik weet na het lezen van dit boek dat ik dit zeker vaker ga doen.

Wat lees ik nu?

Ik lees nu In another time van Caroline Leech, dit boek zat in de Once upon a bookclub box, bij deze box mag je pas goodies openmaken tijdens het lezen. Dus jullie snappen allemaal dat ik meteen aan het boek begonnen ben. Tot nu toe vind ik het ook erg tof, vol vrouwen die gewoon hout hakken in de tweede wereldoorlog. Super stoer.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik ga hierna beginnen aan The caged queen, deel twee van de Iskari serie. Ik heb echt zo enorm naar dit boek uitgekeken dat ik niet kan wachten om er aan te beginnen. Ik had een beetje pech want het blauwe mannetje had hem niet geleverd op releasedatum en daar is hij zelfs een week uitgesteld. Maar via de Duitse amazon krijg ik hem toch vandaag binnen.

 

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

26 september 2018 at 09:24

Als je nog een aanrader zoekt voor een boek in vers dan kan ik One van Sarah Crossan van harte aanbevelen. Dit was het eerste boek in vers dat ik las en het is nu één van mijn favoriete boeken ooit.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: