Recensie: All I want van J. Daniels

Recensie: All I want van J. DanielsAll I want by J. Daniels
Series: Alabama Summer #2
on 20 november 2014
Genres: romance
Pages: 281
Format: paperback

Luke Evans is a heartbreaker.
I didn’t want to give mine to him. Not when he kept me out.
He gave me enough, just enough to make me fall in love with him. I say this to convince myself. But I know the truth.
I would’ve fallen in love with him at a distance.
Handing my heart over to Luke was the easiest thing I’ve ever done. I was naive when I wished for more, when I hoped he wanted the same things I did.
I try to hate him. I try to forget him.
But it’s not that easy.
Love is a ruthless bitch, and I’m her latest victim.

Tessa Kelly is a man-eater.
When she sets her sights on you, she doesn’t just consume your heart, she goes for your soul.
What we had was perfect, real, and all I would ever want.
But she destroyed it.
She destroyed us.
I try to hate her. I try to forget her.
But it’s not that easy.
Love is for people who have hope, and I have none.

Also in this series: Where I belong

Dit boek is niet geschikt voor jonge lezers door de volwassen inhoud.

Een paar weken geleden las ik het eerste deel van deze serie en besloot meteen deel twee en drie te bestellen in paperback. Nu heb ik ook deel twee gelezen. Vond ik deze net zo tof? Of wordt de serie toch minder met boek twee?

Laat ik beginnen met het feit dat ik het heerlijk vind om weer terug te keren naar een wereld waar ik al eens eerder ben geweest. Een wereld die je kent en waar je dus meteen weer in duikt. Personages die je al kent en weer terug ziet in een boek het voelt alsof je oude vrienden ziet.

Dit boek gaat over Tessa en Luke, dus je ziet ook de andere personages vaak terugkomen. Laat ik beginnen met wat ik tof vond aan dit boek.

Ik vond het verhaal weer lekker vlot, je vliegt door de pagina’s heen en omdat je steeds switched tussen de personages wordt het ook geen moment saai. Het mooie is dat je zo af en toe even een klein stapje terug doet in de tijd en een bepaalde scene ook vanuit de ander kan lezen. Voor sommige is dat misschien saai, maar ik vind het tof om te zien hoe beide personages sommige situaties ervaren.

Het verhaal was heftig en er gebeurt best veel, natuurlijk komt ook de bekende trope weer naar voren, jongen heeft een verleden waar hij niet over wil praten, meisje wil dit wel. Maar dit stoorde me niet eigenlijk. Ik weet wat ik kan verwachten als ik een boek als deze oppak dus het zou gek zijn als ik nu zeg dat dit stom is of saai.

Wat ik echter wat minder vond was het constante aantrekken en afstoten, telkens kwam ze een beetje dichterbij en dan duwde hij haar weer weg. Maar andersom ook, hij liet wat zien, zij stootte hem toch af. Ik heb daar soms gewoon een beetje moeite mee. Ook dit is iets wat je veel ziet in boeken als deze natuurlijk. Maar bij sommige verhalen irriteert je dat en andere niet.

Al met al vind ik het een perfect vervolg op het eerste deel en vooral het einde, dat kleine stukje dat we weer zien van Mia en Ben vond ik heel gaaf. Nu op naar deel drie!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #34

26 september 2018

Cover reveal Exquisite taste

27 september 2018

%d bloggers liken dit: