unboxing Owlcrate september: Masters of Disguise

Mijn Owlcrate liep deze maand enige vertraging op. Waar hij normaal binnen een paar dagen na het ontvangen van de track and trace code mijn box binnenkomt stond hij nu een week stil. Waarschijnlijk door de orkaan die over Amerika raasde. Natuurlijk is het jammer, het is vooral lastig om de spoilers te ontwijken maar dat geeft niet. Het is me gelukt en ik ben echt enorm blij met deze box. Tot nu toe zijn er maar weinig keren geweest dat ik teleurgesteld ben geweest in de Owlcrate. Maar goed genoeg gezeur laten we snel gaan kijken naar wat er allemaal in deze box zat!

Als eerste het spoilerkaartje natuurlijk, Ik vind het een toffe afbeelding maar ik leg hem snel aan de kant voor de rest van de box.

Het eerste wat ik er vervolgens uithaal is deze gave mok! Vorig jaar hebben we een soortgelijke mok gehad en die was ook zo mooi! Hij is ontworpen door Cara Kozik en hij is geïnspireerde op The prisoner of Azkaban. ik vind hem echt heel erg gaaf!

Dan deze gave fingerless gloves geïnspireerd op Six of crows, ik vind vooral de tekst op het spoilerkaartje erg leuk: You are now an honorary member of The crow club! Wear your exclusive fingerless gloves when you’re up to no good in the streets of Ketterdam. Ik hou echt van de Six of Crows serie en het is dus erg tof om daar nog een goodie van te ontvangen.

Het wordt weer kouder en dat betekend gebarsten en droge lippen. Gelukkig is daar deze Owlcrate lippenbalsem geïnspireerd op The kiss of deception. Hij is gemaakt door GeekFireLabs.

In deze box ook weer een heerlijk bath soak, hij is geïnspireerd door The diabolic. Ik ben heel benieuwd hoe fijn het is en nu het weer kouder wordt vind ik een bad heerlijk!

Wat ik misschien wel één van de tofste items vind is deze artprint van Lila Bard uit A darker shade of magic. Ja ik moet nog steeds het laatste boek lezen ( maar ik wil gewoon niet oké ik wil geen afscheid nemen van deze fantastische wereld! ) Ik vind hem echt super mooi en hij is gemaakt door Kirsty Carter.

We hadden deze maand een extra goodie in de box van Grim Lovelies, dit is een promotie goodie en staat dus ook niet op de spoiler kaart.

Dan hebben we natuurlijk nog de button en het extra boekje

En tot slot het boek, Mirage van Somaiya Daud, ik ben erg benieuwd naar het boek en ik hoop hem dan ook snel te lezen. Natuurlijk is het weer een exclusieve cover en ook onder de dustjacket zit er nog een exclusieve design. Echt super mooi en hij is natuurlijk gesigneerd en er zit een brief bij!

Wat vond jij de leukste goodie uit de box?

Volgende maand is het thema Lost in the bookstore en ik ben zo benieuwd wat ze daarmee gaan doen. Ik weet in ieder geval al dat er twee boeken inzitten!!!!

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

5 oktober 2018 at 16:56

Daar bestaat dit keer geen twijfel over … de beker! Dat hij zowel van Harry Potter is als vrijwel volledig in mijn lievelingskleur paars maakt het natuurlijk nog geweldiger.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: