WWW Wednesday #35

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

In de once upon a book club box zat het boek In another time, over de lumberjills in Schotland tijdens de tweede wereldoorlog. Een boek vol bad ass vrouwelijke personages, een prachtige romance en een geweldig verhaal. Ik vond het echt een super tof boek en misschien wel één van mijn meest favoriete boeken van dit jaar!

Ook las ik King van T.M. Frazier, ik was één van de gelukkige die een ARC heeft gekregen. Wat een rollercoaster van een boek is dit!

Wat lees ik nu?

Ik had eigenlijk een scary boek willen lezen omdat het oktober is, maar het boek The caged queen riep me te hard dus ik heb besloten deze eerst te gaan lezen!

Wat ga ik hierna lezen?

Voor nu denk ik dat dit Dreamfall gaat zijn, mijn eerste scary read van deze maand!

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: