Boek haul september 2018

Hoewel ik vorige maand best netjes ben geweest…..was dat deze maand weer even anders haha. Ik heb ze allemaal onderverdeeld in een categorie dus laten we snel kijken welke boeken ik heb ontvangen!

De eerste categorie is: Most anticipated books. Dit zijn de boeken waar ik echt enorm naar heb uitgekeken!

Als eerste City of Ghosts van Victoria Schwab, dit is een middle grade boek, dat zich afspeelt in Schotland. Het heeft echt alles voor een perfecte oktober read, een spooky sfeer en geesten. Ik heb het boek al gelezen en ik vond hem echt ontzettend tof!

Een ander boek waar ik echt enorm naar uitgekeken heb is Two dark reigns! Ik ben echt verliefd op de Three dark crowns serie en dit boek is echt geen uitzondering. Het zit vol twist and turns en momenten waar je echt je adem in houd tijdens het lezen.

Vervolgens nog As she ascends, dit boek is het vervolg op Before she ignites. Dit boek zat vorig jaar in mijn owlcrate en ik vond hem echt fantastisch dus ook dit boek stond hoog op mijn lijstje.

Tot slot The caged queen, het vervolg op Iskari, dit was één van mijn meest favoriete boeken vorig jaar en ik ben benieuwd of dit boek op mijn favoriete lijstje van dit jaar komt!

Dan de volgende categorie: Nederlandse boeken! Ik ging dit jaar naar een boekenmarkt in Utrecht en kocht twee blossom books boeken en natuurlijk on het geweldige pamflet dat ze uitbrachten ook niet ontbreken.

Als eerste Romeo en Juliet, ik vind dit een prachtig verhaal. Heb het originele toneelstuk ook gelezen, dus ik ben erg benieuwd naar deze versie die er prachtig uitziet.

Dan 67 seconden, jeetje wat een rollercoaster van een boek is dit. Het is geschreven in vrije vers, wat voor mij nieuw was. Maar het houd je vast vanaf de eerste pagina!

Tot slot het pamflet Damn, Honey. Voor iedereen die nu denkt, bah een feministisch boek kan ik alleen maar zeggen: Lees het! Het is echt fantastisch en er staat zoveel in wat herkenbaar is en bovendien is het ook nog eens op een  hilarische wijze geschreven!

Voor de maand oktober kocht ik een aantal scary boeken dus dat is de volgende categorie:

Ten eerste twee nieuwe Fear Street boeken, ik was vroeger echt gek op deze boeken, ik verslond ze en als ik er nu aan terug denk, denk ik: ja ik wil ze gewoon weer lezen! Ik zag dat er nieuwe versies waren dus deze moest ik wel kopen!

Vervolgens deze twee boeken Neverwake en Dreamfall, over een groepje jongeren met slaapproblemen die vast komen te zitten in een wereld vol nachtmerries!!

Dan de boekboxen deze maand ontving ik de Owlcrate en de Once upon a book club box. Deze boeken zaten daar in:

In de Owlcrate het boek Mirrage, ik ben hier erg benieuwd naar!

In de Once upon a book club box zat In another time, dit boek heb ik inmiddels uit en wow wat een fantastisch boek! Binnenkort mijn recensie van het boek en de unboxing van de box!

Tot slot twee boeken die ik wel onder de categorie feministisch kan plaatsen.

Things a bright girl can do is een boek dat ik al vaak gezien heb en nu heb ik hem dan ook eindelijk gekocht.

The guilty feminist leek me een heerlijk boek vol herkenbare situaties. Hopelijk kan ik deze snel lezen.

Welke boeken heb jij aan je TBR toegevoegd?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

5 oktober 2018 at 08:37

Ik heb The Caged Queen al gelezen en vond hem niet zo sterk als de eerste maar nog steeds wel leuk. Mooie haul weer!5 oktober 2018 at 16:35

Vorige maand las ik zeven boeken én ik voegde er ook zeven nieuwe toe aan mijn verzameling. Twee recensieboeken, twee nieuwe boeken waarvan 1 aan de helft van de prijs, een boek uit de kringloopwinkel en twee geruilde boeken (oude boeken binnen, twee andere mee naar huis) van deSleghte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #35

3 oktober 2018

%d bloggers liken dit: