Recensie: King van T.M. Frazier

Recensie: King van T.M. FrazierKing by T.M. Frazier
Series: King #1
Published by SVM Publishing on 8 Oktober 2018
Genres: romance, Dark romance
Pages: 269
Format: e-book

Dakloos. Hongerig. Wanhopig.
Doe herinnert zich niet meer wie ze is of waar ze vandaan komt.

King is een beruchte beroepscrimineel die net is vrijgekomen uit de gevangenis. Iemand bij wie je niet in het krijt wil staan, tenzij je bereid bent hem terug te betalen met bloed, met zweet, met seks, of een combinatie van deze drie.

Kings toekomst staat op het spel. Die van Doe ligt verankerd in het verleden. Wanneer hun levens met een knal samenkomen, moeten ze leren dat je soms, om vast te kunnen houden, eerst los moet laten.

Warning: This book contains graphic violence, consensual and nonconsensual sex, drug use, abuse, and other taboo subjects and adult subject matter. Although originally slated to be a standalone, KING is now a two part series.

Also in this series: Tyrant

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

Let op dit boek is niet geschikt voor jonge lezers door de volwassen onderwerpen die worden besproken in dit boek.

Pfff waar moet ik beginnen, op het moment dat ik dit typ heb ik echt net het boek uit, maar ik wist dat ik meteen een recensie moest schrijven om hem het beste tot zijn recht te laten komen.

Het verhaal trok me al meteen aan, een meisje zonder geheugen, een crimineel die haar vind….ja dit is weer eens iets anders als wat ik anders lees en ik wilde heel graag weten hoe dit zou aflopen.

Nou ik kan je vertellen dat ik het einde nu al haat! Wat een cliffhanger en wat baal ik dat boek twee niet meteen voor het grijpen ligt! Dit boek kan ik het beste beschrijven als een ritje in de achtbaan. Je begint eraan en dan ben je helemaal opgewonden omdat je omhoog klimt, naar een hoogtepunt en daarna in het diepe gesmeten wordt. Dat had ik ook met dit boek, maar als je dan net op dat puntje hangt, waarvan je weet dat je niet meer terug kunt en even twijfelt, ja daar was ik ook met dit boek. Ik twijfelde niet of ik het wel goed vond, ik twijfelde gewoon of ik dit boek wel aan kon. Maar ja dan is het al te laat, de zwaartekracht neemt het over en je gaat, je stopt met ademen tot je weer bij het einde bent. Het einde waar je normaal happy en opgelucht weer uit het wagentje klimt. Dit keer zit er echter nog geen einde aan de rollercoaster, want je hebt zo’n ongelooflijke cliffhanger dat je nog steeds in de achtbaan zit. Dat is hoe dit boek voelt een oneindige achtbaan aan emoties. Leuk, niet leuk, gefrustreerd, hardop lachen en tranen met tuiten. Ik kan het niet anders beschrijven.

Mijn relatie met King is hetzelfde, het ene moment hou ik van hem en dan wil ik hem het liefst tussen zijn benen trappen. Maar uiteindelijk hou ik toch weer van hem, of toch niet? Ik weet het gewoon niet, nou ja eigenlijk weet ik het wel want ik hou gewoon van hem. Hij is eigenlijk helemaal niet perfect, maar wat maakt het uit, wie is dat wel? Hij is een echte bad boy, geen softie die zich een beetje bad ass voordoet. Nee daar kom je al snel genoeg in het verhaal achter. Ik vind hem echt één van de betere personages die ik ooit gelezen heb in boeken als deze. Waar de mannen vaak een beetje voorspelbaar zijn, je weet wat ze gaan doen en ze zich helemaal laten bekeren door een meisje die er ook zeker van is dat ze hem kan bekeren.

Dan Doe het meisje uit het verhaal, ik vond haar ook een erg tof personage. Ze weet niet wie ze is, maar ze laat zich ook niet zomaar ondersneeuwen zelfs niet door King. Ik hou daar wel van, ze heeft het niet makkelijk op het moment dat je haar ontmoet. Ik zal daar niet teveel over zeggen maar ik zou niet in haar schoenen willen staan. De beslissingen die zij neemt zijn soms verschrikkelijk maar kijkend naar haar personage wel te begrijpen. Ik ben ook heel benieuwd wat ze gaat doen in deel 2.

Ik moet ook even Preppy vermelden want hij is naast King toch wel mijn meest favoriete personage uit deze serie. Hij is zo ontzettend grappig en tegenstrijdig eigenlijk. Een personage als hem verwacht je niet als je over criminelen leest.

Al met al is dit boek één grote rollercoaster, een boek dat me echt oprecht all the feels heeft gegeven en één vraagje: Mag ik deel twee nu alsjeblieft????

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: