Unboxing Once upon a bookclub september box

In Juli heb ik deze box voor het eerst geprobeerd en ik vond hem echt heel erg tof! Het boek van augustus sprak me niet zo aan maar die van September weer wel. Hoewel ik niet heel veel historische fictie lees vind ik dit zo af en toe wel heel tof. Dus ik besloot de box weer te bestellen en ik heb er geen spijt van. Het idee dat je je cadeautjes pas bij het lezen mag openmaken vind ik echt heel erg tof! Bovendien motiveert het je ook om het boek ook echt te lezen.

De unboxing is even anders dan anders, ik zal de quote benoemen die bij het cadeautje hoorde. Dus kijk snel mee naar wat ik allemaal in mijn box vond.

Toen ik de doos uitgepakt had zag ik dit hoe tof ook dat op het inpakpapier allemaal boomstammetjes staan:

Ik ben natuurlijk meteen aan het boek begonnen en dat was echt super tof! Binnenkort verschijnt mijn recensie. Het gaat over lumberjills dit zijn vrouwelijke houthakkers. Het verhaal speelt zich af in Schotland tijdens de tweede wereldoorlog. Vrouwen besloten het werk van mannen te gaan doen omdat deze allemaal moeten vechten in het leger.

Het eerste cadeautje mocht ik openmaken op blz 90.

Then he lifted it toward Maisie, and she took a few steps toward him so she could read it’s title.

Er zat een gedichtenbundel in, echt heel erg gaaf!

Het tweede cadeautje mocht ik openmaken op blz 115.

And while Maisie’s hair still wasn’t long enough for rolls, she had happily agreed to Rose’s suggestion that wearing a pretty head scarf might keep her hair out of her face while se was working.

Daar zat een haar sjaal in, die de lumberjills ( vrouwelijke houthakkers ) in het boek ook droegen om hun haar uit hun gezicht te houden.

Het derde cadeautje mocht ik openmaken op blz 310.

“It’s more like tar, and there’s no milk left either. But at least it’s warm.”

Hierin zaten een thee mok een een thee infuser, de infuser heeft een boompje hoe schattig is dat!

Het vierde en laatste cadeautje mocht ik openmaken op blz 328.

Masie held out the letter to him again, and this time he took it.

Het was een brief, waar ik niet teveel over wil vertellen want dan verklap ik ook een deel van het verhaal!

Ik vond de box echt heel tof, de goodies zijn heel anders dan bij andere boxen en dat maakt dit zo bijzonder. Bij de eerste box moest ik daar een beetje aan wennen, maar bij deze box was ik er helemaal op voorbereid en kon ik niet wachten om alles open te maken en te ontdekken.

Zou jij een box als deze willen bestellen?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #36

10 oktober 2018

%d bloggers liken dit: