WWW Wednesday #36

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Hij is deze week wat later op de dag, iets met een vakantie naar Londen haha. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik Lockwood & Co deel 3: The hollow boy en jeetje wat was hij weer goed! Ik weet dat het eigenlijk middle grade boeken zijn maar jeetje deze zijn echt spannend hoor. Zelfs in een overvolle trein liepen de rillingen over mijn rug terwijl ik bepaalde stukken las. Mijn recensie verschijnt binnenkort.

Wat lees ik nu?

Ik twijfelde een beetje over wat ik nu moest gaan lezen, maar ik heb uiteindelijk gekozen voor het vierde deel van Lockwood & Co namelijk The Creeping shadow. Ik ben heel benieuwd, heb pas 1 hoofdstuk gelezen dus ik heb nog heel wat tegoed van dit boek.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik ga er een beetje vanuit dat ook de spook-a-thon gestart is als ik weer een nieuw boek ga kiezen en dan ga ik voor…..Hocus Pocus!! Ik heb gisteren de film zitten kijken en het boek staart me nu al weken aan! Het is in deel 1 het originele verhaal zoals we kennen van de film en het tweede deel is dan een vervolg op dat verhaal. Ik ben echt zo benieuwd naar dit boek!

 

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: