WWW Wednesday #37

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Hij is deze week wat later op de dag, omdat ik gister laat terug ben gekomen uit Disney. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Vannacht sloeg ik dit boek met een zucht dicht, wat is dit toch een onwijs goede serie!!! Ik hoop heel hard dat ik het laatste deel in mijn Halloween swap krijg anders bestel ik hem meteen! Het is weer een geweldig verhaal, met een geweldige sfeer en toffe personages. Mijn recensie verschijnt binnenkort.

 

 

Wat lees ik nu?

Ik ga er dus eigenlijk zo in beginnen….haha. Dus ik kan er nog niks over zeggen behalve dat een aantal vriendinnen in mijn app groep het een geweldig boek vinden!

 

Wat ga ik hierna lezen?

Deze is altijd lastig….ik ga denk ik voor 1 van mijn fear street boeken…..

 

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: