Unboxing Owlcrate Oktober: Lost in the bookstore

Ik kwam thuis uit Disney en zag een briefje in mijn brievenbus, het bleek mijn Owlcrate te zijn! Ik ben echt enorm benieuwd naar deze Owlcrate want er zitten zelfs twee boeken in!! Het thema was lost in the bookstore en je zou dingen krijgen die je zouden helpen als je opgesloten zou zijn in een boekwinkel. Nou ja dat willen we allemaal wel toch? Laten we snel kijken naar wat er in de box zat.

Als eerste natuurlijk de spoilerkaart, deze leggen we snel aan de kant want ik wil nog niet weten wat er in zit!!

Als eerste haal ik de sokken eruit, ik hou van sokken met een boekenprint of iets gerelateerd aan boeken! Maar helaas kan ik die in Nederland vaak niet vinden tenzij het Harry Potter is.

Dan deze thee, ik ben er heel benieuwd naar en ga hem zeker zo even proberen, ik hou er van om nieuwe thee soorten te proberen.

Om de thee mee te zetten deze toffe thee infuser in de vorm van een hartje, om onze liefde voor boeken te showen.

Er zat ook een mooie artprint in, op het kaartje stond dat dit waarschijnlijk is wat veel boekenwormen zouden willen zien in de spiegel van Erised. Heel veel boeken en een brief voor Hogwarts haha.

Er zat ook nog deze leuke clutch in, ik heb al veel booksleeves maar nog geen clutch en ik vind hem eigenlijk wel heel erg leuk! Dus ik ga hem zeker gebruiken.

Natuurlijk ook in deze box een button

En het boekje met allerlei info over de boeken, interviews en de photo challenge.

Dan de boeken!!!! Als eerste haal ik er Pride uit van Ibi Zoboi , dit is een hervertelling van Pride and Prejudice in The bronx en laat Pride and Prejudice nu één van mijn favoriete boeken zijn!

Het tweede boek is shadow of the Fox van Julie Kagawa, Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek! Het ziet er prachtig uit en ik kan niet wachten om er in te duiken.

Beide boeken zijn ook gesigneerd, hebben een brief en een bijpassende boekenlegger.

Wat vond jij het leukste item?

Het thema voor volgende maand is:

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

22 oktober 2018 at 12:19

Ik hou van sokken in boxen ♥ de clutch is ook erg leuk!22 oktober 2018 at 13:18

Super tof dat je ook twee boeken erin hebt zitten en ook beide nog gesigneerd, damn!! Pride staat ook op m’n lijstje. Shadow of the Fox lijkt me ook heel tof, maar ik wil me eerst nog even focussen op de andere boeken van de auteur die ik nog heb liggen en moet lezen hihi. Die hardcover editie van SotF ziet er wel prachtig uit – cover van Pride ook overigens.    annabel
    22 oktober 2018 at 13:29

    Ja de covers zijn meestal special Owlcrate editions. Ben er elke keer weer heel blij mee. Maar zoveel boeken, zo weinig tijd haha. Ben nu echt aan het wachten op Kingdom of Ash haha3 november 2018 at 15:26

Zo tof dat er twee gesigneerde boeken in de box zitten. Ik vind de sokken trouwens echt geweldig. Het is inderdaad heel jammer dat je die hier veel minder vindt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #37

17 oktober 2018

%d bloggers liken dit: