De week van een boekenworm

Het is even geleden dat ik deze plaatste, ik was gewoon twee keer kort naar elkaar even op vakantie. Ik heb over Londen een verslag geschreven wat je Hier kunt vinden. Afgelopen week was ik met mijn gezin en mijn moeder in Disneyland Parijs. Nou ja tot dinsdag dan. We hadden heerlijk weer en hebben echt genoten! Maar goed laten we snel kijken wat ik deze week allemaal gedaan heb.

Maandag:

Onze op één naar laatste dag in Disney alweer. We hebben er echt super veel zin in, maar gaan eerst even naar het winkelcentrum en de Primark daar. Niet dat die zoveel beter is als in Nederland maar wat Disney kleding betreft zit alles netjes bij elkaar haha. We hebben wat geshopt en vertrokken daarna richting Disney. We hebben vandaag best wat attracties gedaan en ook Sanne is mee geweest in de meeste hiervan. Ze was wel echt onder de indruk en zocht de veiligheid van mama maar je zag haar wel genieten. Ook wij hebben genoten van de meiden en het mooie weer. Ook hebben ik en mijn moeder in de avond nog gekeken naar The haunting of hill house, nog één aflevering te gaan!

twee van mijn drie prinsesjes!!!

Dinsdag:

Vandaag is dan toch echt onze laatste dag, we ruimen op, laden de auto in en gaan nog even naar Disney. We blijven niet heel lang meer, want we willen ook niet te laat naar huis gaan. De terugweg verloopt zonder rare dingen en ik lees lekker in de auto. Eenmaal thuis breng ik de meiden naar bed, ruim wat op en ga dan zelf ook naar bed.

Ik ben echt altijd fan van de parades in Disney

Woensdag:

Aangezien het vakantie is hoeven de meiden vandaag niet naar school, we doen wat boodschappen, de meiden willen natuurlijk nieuw speelgoed, maar ja ze hebben genoeg gehad in Disney, dus helaas dames. Als we weer thuis zijn mogen ze wel in hun spaarpot kijken of ze genoeg hebben, dat hebben ze en ik beloof ze de dag erna met hun naar de Speelgoedwinkel te gaan, mits ze goed luisteren. Dat doen ze ook braaf, ik lees wat en in de avond spelen we D&D, echt gezellig!

Ik begin eindelijk aan dit fantastische boek! En check die gave mok die ik kocht in Disney

Donderdag:

Ik sta op met de meiden en als Sanne wakker is willen we vertrekken….helaas de reserve poortsleutel is niet te vinden en lopen is te ver. Gelukkig red opa de dag en rijd even met ons naar de speelgoedwinkel. De meiden helemaal blij en eenmaal thuis spelen ze de rest van de dag zelf. Ik lees veel tussendoor en geniet van een heerlijke dag met de meiden. In de avond lees ik mijn boek uit en ga dan iets te laat slapen.

Vrijdag:

Mijn wekker gaat….waarom? Tja ik moet werken vandaag. Dus ik sta op en maak mezelf klaar, ik heb er eigenlijk helemaal geen zin in haha. Maar goed de werkdag gaat gelukkig redelijk snel voorbij en eenmaal thuis is het weer gezellig druk. De twee oudste gaan bij opa en oma slapen en Sanne blijft bij ons. Ik breng haar naar bed en daarna kijk ik de nieuwe Riverdale en lees een behoorlijk stuk in mijn boek. Voor ik ga slapen merk ik dat ik een verstopte neus krijg….

Zaterdag:

Ik wordt wakker met een keel als schuurpapier en een verstopte neus….balen ik ben bang dat ik toch weer ziek ga worden. Maar goed een antigrippine erin en weer door. We gaan even naar de stad, halen daarna wat lekkers voor de lunch en pakken onze dozen voor de Halloween swap in. Ik ga daarna weer naar huis want vanavond hebben we een verjaardag. Omdat ik me niet echt fit voel heb ik er in eerste instantie niet zo heel veel zin in. Maar het is reuze gezellig en als ik thuis kom lees ik mijn boek uit! Ik hou van Fear street boeken!!! Daarna ga ik proberen te slapen maar dat duurt wel even.

samen op de foto!

Zondag:

Dacht ik dat ik me gisteren al beroerd voelde, vandaag is het nog even erger, wat een verschrikkelijke nacht en wat een hoofdpijn. Ik kleed me aan en tijdens het ontbijt kijk ik Superntatural. Ik hou echt van die serie en ik ben blij dat hij weer terug is! Daarna ga ik bloggen, tot ik weg moet. Ik ga vandaag namelijk weer op stap met de bookbabes! Super veel zin in en stiekem hopen we allemaal dat we het nieuwe boek van Sarah J. Maas vast kunnen scoren. Helaas hebben ze het boek natuurlijk niet, maar we hebben wel een super toffe dag! ‘S avonds voel ik me wel weer goed ziek, maar terugkijkend op de dag vind ik dat helemaal niet erg.

Hoe was jouw week?

6 gedachtes over “De week van een boekenworm

  1. Die mok is zo tof he! Ik kon ‘m ook niet weerstaan toen ik de laatste keer in Disney was haha. Wij gaan in November weer als er Kerst is; zoooveel zin in!

    Hocus Pocus ligt ook nog op de stapel om gelezen te worden, ben er zo nieuwsgierig naar. De illustraties binnenin zijn ook zo gaaf!

    Ik heb ook alle boekhandels in de omgeving waarvan ik weet dat ze Engelse YA/fantasy hebben afgemaild met de stiekeme hoop dat ze ‘m misschien al zouden hebben, maar helaas haha. Nu zit ik zenuwslopend te wachten op de verlossende mail van bol.com dat het boek verstuurd wordt vandaag. Ik heb ‘m ook nog gereserveerd bij een boekhandel, dus ik hoop dat hij iig daar morgen op te halen is als de winkel open gaat, anders wordt het alsnog het e-book aanschaffen morgenvroeg haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.