WWW Wednesday #38

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik las op de dag dat ik dit typ het boek Don’t stay up late uit. Een Fear street boek. Ik was vroeger echt onwijs fan van Fear Street en ik vind deze boeken nu nog heerlijk!

 

Wat lees ik nu?

Kingdom of ash van Sarah J. Maas natuurlijk!!!! Ook al wilde ik vooral creepy boeken lezen, dit boek wachten we nu al zo lang op dat ik hem meteen wilde lezen! Als ik dit typ weet ik alleen nog niet of ik de digitale of de hardcover versie aan het lezen ben. Aangezien het blauwe mannetje en pre-orders niet heel goed gaat….Maar goed ik lees hem in ieder geval.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik heb echt nog geen idee, of ik ga nog een fear street boek lezen, of ik ga beginnen aan het boek uit de Once upon a book club boek als ik die al heb!

Wat is jouw WWW?

2 gedachtes over “WWW Wednesday #38

  1. Ik was bezig in Lord of the Fading Lands van CL Wilson en bijna klaar maar tja.. toen kwam KoA.

    En nauurlijk lees ik KINGDOM of ASH momenteel hihi<3

    the dark descent of elizabeth frankenstein lijkt me ook zo tof! Benieuwd wat je ervan gaat vinden!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.