The Friday Five: Griezelige boeken voor tijdens Halloween

Het is weer tijd voor een nieuwe Friday 5! Deze wordt gehost door Joost van Nerdygeekyfanboy. Het thema van deze week is:

Griezelige boeken voor tijdens Halloween

Kijk dit is echt een top 5 voor mij….alhoewel maar 5 boeken??? ik heb echt een waslijst aan goede boeken voor Halloween haha. Maar goed ik zal er netjes maar vijf noemen en als je meer tips wil? Dan zou ik zeggen stuur me een berichtje krijg je mijn lijst haha.

  1. Ik begin met een nieuw boek namelijk Hocus Pocus van , dit boek is eigenlijk twee boeken in één. Je begint met het originele Hocus Pocus verhaal en vervolgens krijg je een vervolg op dit verhaal. Ik vond dit boek echt heerlijk het heeft meer dan 500 bladzijdes maar ik had het echt binnen twee dagen uit!
  2. Op nummer twee de Bloody Mary duologie, ook hier ga ik toch voor twee boeken omdat ik zeker weet dat je boek twee wil lezen als je boek één uit hebt. Deze boeken zijn echt eng, ik sprak laatst een vriendin die ze ook gelezen heeft en de beaamde dat dit inderdaad echt enge boeken zijn!
  3. De Return to Fear street serie, tot nu toe zijn er twee boeken uit waarvan ik er één gelezen heb. En het is weer zo tof! Fear street is niet altijd heel eng, het is soms zelfs een beetje Cliché maar het is zo ontzettend leuk. En laten we eerlijk zijn, de meeste horror films zijn een beetje cliché toch?
  4. Feed van Mira Grant, oké nu mijn guilty pleasure als het op horror aankomt: Zombies en Feed van Mira Grant is echt super tof!! Het is een dik boek, maar geloof me daar merk je niks van als je er aan begint. Dus geloof me ook dit boek wil je echt lezen! Het zit ontzettend goed in elkaar, goede wereldopbouw en tja zombies en mensen er gaan dus slachtoffers vallen!
  5. The Enemy van Charlie Higson, eigenlijk is de hele serie goed maar dit is deel 1. Geloof me ook bij deze serie denk je na het eerste boek ik wil meer! Het gaat over kinderen die moeten ontsnappen aan volwassenen….ze veranderen namelijk in zombies! Daarbij speelt het zich ook nog eens af in Londen wat ik tof vind want veel plaatsen die benoemd worden, herken ik gewoon!

Zo dat waren er 5! Ik hou van griezelen echt één van mijn meest favoriete genre, lees jij graag griezel boeken?

Benieuwd naar wat andere in hun top5 hebben? Hieronder een lijstje met de andere deelnemers!!

Joost ( Nerdygeekyfanboy )
Esmee ( leesmee )
Eline ( All the Feels )
Laurie ( Laurie’s bookshelf )
Anneke ( Een letter meer graag )
Lieke ( Make it personal )
Sarina ( Live the book life )
Angela ( Faeraphel )
Kiki ( De bookgeek )
Robin ( My thousand lives )
Anneke ( Verhaalverliefd )
An ( Boekenvirus )
Bianca ( Bookalicious Journey )
Monica ( My perfect book life )
Joany ( cravingpages )
Chelsey ( leesmeemetmij )
Fleur ( Fleur-talks )
Conny ( conniesboekies )
Rianne ( Lilred )
Dalinja ( LifeasDalinja )
Merel ( Hebban young adult club )
Maud ( Loveleyoffflower )
Paula ( Must Magazine )
Liana ( Sterrenregen )
Valerie ( Wonderstruck books )
Samantha ( Bookish Villainy )
Veerle en Celine ( Secrets of the tales )

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

29 oktober 2018

%d bloggers liken dit: