De week van een boekenworm

Er is weer een week voorbij, het is bijna Halloween!! Echt mijn meest favoriete feest van het jaar.  Afgelopen week, kreeg ik eindelijk Kingdom of Ash binnen, probeerde ik kaartjes te scoren voor Pink, vierde ik twee keer Halloween en ging naar de boekenbeurs!

Maandag:

Werkdag en nog een vroege ook, ik begon om 7 uur en was om 5 uur pas klaar. Pfff ik vond het pittig zo’n lange dag. Je komt thuis en dan heb je ook nog 3 lieve meiden die je aandacht willen en ik was behoorlijk gesloopt. Ik werk ook in de zorg, dus dat betekend dat ik de hele dag door zorg. Heb ik zelf voor gekozen maar het is gewoon best pittig soms. Ik heb nog geen email van het blauwe mannetje voor mijn boek ( de nieuwe Sarah J. Maas ) en baal er best wel van. Ik heb hem gelukkig ook besteld op mijn kindle. Ik ga die avond met mijn moeder naar A star is born en jongens ga die film zien want hij is echt fantastisch! Helaas duurt het echt heel erg lang voor ik weer slaap, maar goed het is zoals het is en ik doe het met de slaap die ik heb gehad.

Dinsdag:

Ik wordt dus ook behoorlijk moe wakker vandaag en best een drukke dag. Ik ga eerst de meiden naar school brengen, daarna met Sanne naar de fysio en ze hoeft niet meer terug te komen! Ze doet het zo ontzettend goed en ik ben een hele trotse mama. Weer thuis rommel ik wat in huis maar echt lezen lukt dan nog niet. Als Sanne eenmaal op bed ligt lukt het lezen helaas ook niet….ik ben zo moe dat ik het koud heb en val in slaap. Nadat ik wakker wordt lees ik nog een beetje en dan komen de meiden thuis. We moeten weer naar de zwemles, dus dat is weer druk. Ik ben blij als ik die avond op de bank plof maar ik slaap al heel vroeg en lees dus alsnog weinig.

Woensdag

Vandaag hoop ik veel te lezen….haha wat een leugen. We beginnen met de boodschappen, dan moet manlief onverwachts naar zijn werk en blijf ik met Sanne thuis. Tja dan lees je dus niet. Als hij weer terug is, ligt Sanne net op bed maar komen de meiden alweer bijna thuis. Het schiet dus eigenlijk nog geen drol op…..Die middag komt er een vriendinnetje spelen en komen mijn schoonouders op bezoek. Weinig gelezen dus. In de avond spelen we D&D en dat is super tof….maar wederom weinig leestijd.

Donderdag:

Is dan vandaag mijn dag? Een beetje, maar ook vandaag heb ik het weer druk in huis en met Sanne. Ik ben blij als Sanne even op bed ligt, ik lees wel behoorlijk wat voor mijn doen maar voor mijn gevoel schiet ik niet echt op. Na het eten gaan de meiden in bad, lees ik eerst wat en duik dan zelf ook nog even in bad. Ik lees nog even maar ook dan val ik weer vroeg in slaap. Eens in de zoveel tijd crash ik zo hard dat ik wel veel slaap.

Vrijdag:

Vandaag ook weer een vroege werkdag, hopelijk schiet het een beetje op. Ik probeer nog kaartjes te krijgen voor Pink ( de mensen waar ik werkte ook haha ) Helaas beide niet gelukt! Maar ja had ook niet anders verwacht. De werkdag duurt voor mijn gevoel best lang, terwijl het over het algemeen wel mee valt. Eenmaal thuis gaan we na het eten met de meiden naar het winkelcentrum in de buurt waar een Halloween avond is. De meiden vinden het leuk en wij dus ook. Eenmaal thuis kijk ik de eerste twee afleveringen van The chilling adventures of Sabrina. Super tof en ik ben heel benieuwd naar de rest van het seizoen.

Zaterdag:

Ik slaap uit met Sanne en na wat rommelen in huis ga ik naar mijn moeder. We gaan even wat boodschappen doen. Ik ben al twee weken telkens ziek in het weekend, maar het zet niet echt door. Eenmaal weer bij mijn ouders val ik al snel in slaap op de bank, ik ben zo ontzettend moe gewoon. Na het eten gaan we door de wijk lopen voor een nieuwe trick or treat route en de meiden vinden het toch wel een beetje spannend. We slapen allemaal bij mijn ouders en ik en mijn moeder kijken de laatste aflevering van The haunting of hill house, heel eerlijk vond ik de laatste aflevering super mooi, maar voor een horror serie wel wat teleurstellend. Ik slaap die nacht heel slecht, niet van de serie maar gewoon omdat ik niet kon slapen.

Zondag:

Mijn moeder heeft kaartjes gewonnen voor de boekenbeurs in Antwerpen en daar gaan we vandaag naar toe. We slenteren de hele dag rond en natuurlijk zie ik weer veel meer boeken dan ik kan kopen, maar het is wel een heerlijke dag. Ik hou er van om omringd te zijn door boeken. Ik neem ook nog wat voor de meiden mee en eenmaal thuis plof ik op de bank, schrijf dit dagboekje af en ga dan lekker verder lezen in Kingdom of Ash.

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

CommentsGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: