De week van een boekenworm

Halloween is officieel over jongens en ik ben er een beetje verdrietig over. Ik hou van deze feestdag! Hoewel ik met mijn kinderen ook zeker uit kijk naar Sinterklaas en Kerst. Maar goed dat is nog een maand verder en we beginnen nu aan de maand November. De maand waarin mijn pap 65 wordt, dat ik hopelijk weer lekker veel kan lezen en in ieder geval Kingdom of Ash uit ga lezen!

Maandag:

Ik begin de week vrij rustig, gewoon een werkdag niet al te rommelig. Al hebben we vandaag wel veel afspraken en zit de dag behoorlijk vol. Ik ben natuurlijk blij als ik weer thuis ben en nog even met de kinderen kan knuffelen en lekker even genieten van de avond. Ik probeer te lezen, maar ik merk dat ik hoe raar het ook klinkt gewoon niet goed in Kingdom of Ash kom. Ik ben snel afgeleid en kan moeilijk mijn hoofd erbij houden.

Dinsdag:

Normaal breng ik de kinderen naar school ( mijn vader rijd dan met de auto ik heb echt de beste ouders ooit! ) ga ik daarna met Sanne een boodschapje doen en loop ik naar huis. Maar vandaag besluit ik dat niet te doen. Het regent behoorlijk en Sanne is ziek dus geen goede combinatie. Mijn vader bied aan de meiden zelf naar school te brengen ik neem dat aan. Ik ga aan de slag in het huis, doe wat kantoorwerk en kijk verder naar The chilling adventures of Sabrina. Ik vind deze serie echt fantastisch! Vandaag is het kijk les bij zwemmen en samen met de meiden en Peter ga ik dus naar het zwembad. Hij gaat bij Lotte kijken en ik bij Eline. We wisselen die elke keer af. ik ben mega trots op allebei mijn meiden en ze doen hartstikke goed hun best. Bij Eline geeft de juf ook aan dat het super goed gaat, bij Lotte zijn er twijfels maar het maakt me weinig uit. Dan doet ze er wat langer over dat geeft helemaal niks! Na het zwemmen is het tijd om te eten, te douchen en naar bed! Ik probeer weer te lezen maar besluit het op te geven voor nu.

Woensdag:

Vandaag mogen wij ons swap pakketje uitpakken!!! Yay super tof!!! Maar eerst moet er veel gebeuren, er moeten boodschappen gedaan worden, er moet opgeruimd worden in huis en dan heb ik even de rust om mijn pakket te openen. Het is echt een super tof pakket, echt helemaal Halloween en mijn lootje heeft echt haar best gedaan. Het is dan al snel tijd om de meiden weer van school te halen. Die blijven even thuis om te eten en worden dan opgehaald om bij een vriendinnetje te gaan spelen. Als zij weg gaan kijk ik het eerste seizoen van Sabrina af en pak dan een heel ander boek op. Ik voel me opgelucht en krijg weer zin om te lezen. Die avond spelen we D&D met twee man minder maar we doen het wel en het is zo leuk!!!!

Donderdag:

Vandaag eerst de meiden naar school en wat boodschappen doen. Daarna ga ik in huis nog wat aan de slag en als Sanne op bed ligt. Val ik zelf ook in slaap. Ik ben al een tijdje ziek of in ieder geval ziek aan het worden en nu zet het ook echt door. Ik had willen lezen, maar mijn lichaam had slaap nodig. Als de meiden weer thuis zijn ben ik dan ook weer wakker en verloopt de middag tot we gaan eten rustig. Na het eten gaan de meiden in bad en naar bed en ik lees lekker veel. Dit boek ligt mij goed en ik geniet er van. Het is het ook het boek dat in de Once upon a bookclub box zat.

Vrijdag:

Ook vandaag weer een werkdag! Gelukkig vrij rustig en we zijn best vroeg klaar. We gaan naar Eindhoven want vanavond hebben we leesclub. We beginnen eerst met een rondje over het boekenfestijn maar dat is echt niks meer en gaan daarna nog even de stad in. We zijn eigenlijk allebei een beetje ziek dus hebben niet heel veel zin en gaan al op tijd naar Vapiano om te gaan eten. Later sluit ook Emmy bij ons aan en we lopen gezamenlijk naar van Piere voor de leesclub. Ik haal mijn gereserveerde boek op en koop ook nog een ander boek. De leesclub is gezellig en erg druk. Eenmaal thuis lees ik mijn boek uit, ik heb ook weer helemaal zin om verder te gaan in Kingdom of ash.

Zaterdag:

Vandaag een rustige ochtend, nou ja het opstarten dan. Daarna is het best druk. Eerst cadeautjes halen want Lotte en Eline hebben een feestje vanmiddag. Als zij weggebracht zijn ga ik naar huis, kook voor de avond en ruim een hele boel op. Ik schrijf ook nog even voor NaNoWrimo. Begin er een nieuw verhaal voor en vertrek dan weer richting mijn ouders. Ik haal met mijn moeder de meiden weer op en weer naar huis waar mijn schoonouders zijn omdat we vanavond uit eten gaan voor de verjaardag van mijn vader. Zij passen op de meiden, dus voor hen heb ik gekookt. Daarna gaan we naar een restaurant waar ik echt heerlijk eet! We zijn ook pas laat thuis, in bed lees ik nog een beetje in Kingdom of Ash en ga dan slapen.

Zondag:

Vandaag een beetje uitgeslapen, ik heb Peter naar beneden gestuurd met de kinderen en daarna ga ik bloggen. Nog voor ik boodschappen ga doen, ga ik samen met de meiden hun slaapkamer opruimen. Ondertussen wordt dit overgenomen door peter en ga ik boodschappen doen. Bij terugkomst zijn ze klaar en ga ik gewapend met een emmer met sop naar boven om te poetsen. Uiteindelijk komt een vriendin ook nog haar plantje ophalen en kan ik daarna even rustig zitten. Ik merk dat ik het vandaag druk heb gehad. Ik lees nog wat voor het eten komt en na het eten is het weer druk. Meiden in bad en naar bed en even opruimen. Daarna is het NaNo tijd en schrijf ik best een stuk. Ik sluit de dag af met een stukje Kingdom of ash.

Hoe was jouw week?

4 gedachtes over “De week van een boekenworm

  1. Drukke week heb je gehad en dan ook nog Sanne ziek en zelf ook… is echt die tijd vh jaar he. Milan is ook sinds vrijdag ziek. Vandaag is het ver weg, nog wat verhoging dus heb ik hem wel nog een dagje thuis gehouden zodat hij kan uitzieken.

    Voor mij was het een week met veel ups and downs haha – denk ook de tijd van het jaar die inspeelt op me, m’n hormonen die alle kanten uit vliegen en erg druk met van alles en nog wat haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.