Boek Haul Oktober 2018

25 boeken heb ik toegevoegd deze maand, ik zou me moeten schamen maar ik doe het gewoon niet. Ik heb voor veel van deze boeken gespaard omdat ik ze kocht in Londen en een aantal wachtte ik al best lang op. Dus laten we snel gaan kijken welke boeken ik met trots in mijn boekenkast heb geplaatst.

Als eerste de boeken die ik kocht in Londen.

Ik kocht het tweede deel van de Wizards of once terwijl ik het eerste deel nog niet had….maar dit was een Waterstones exclusive en ik bestelde het eerste deel ook een exclusive. Helaas wel erg beschadigd.

Ik kocht ook Vicious en Vengeful. De laatste is een special edition en ook nog gesigneerd. Echt zo super tof! Ik ben er echt heel erg blij mee en ik hoop deze boeken deze maand eindelijk te gaan lezen.

Ik kocht ook Seafire en Bitten. Seafire lijkt me gewoon zo tof! Een schip vol vrouwelijke piraten! Hoe bad ass is dat? Bitten wil ik al heel lang lezen en de auteur komt naar Rare volgend jaar dus een perfecte reden om het boek te kopen.

Ik kocht ook Wildcard, ik vond Warcross echt fantastisch dus ik hoop dat ik deze net zo leuk ga vinden.

Tot slot kocht ik What if it’s us en The wrong girl in de Foyels een boekwinkel waar ik nog nooit geweest was, maar waar ze wel veel hardcovers hebben.

Vervolgens kocht ik drie boeken in voorbereiding op NaNoWriMo ik zag een video op youtube en daar werden deze aangeraden. Ze zijn ook echt super handig zodat je niet telkens op dezelfde manier emoties beschrijft, waardoor je meer leert over show don’t tell en dat vind ik wel heel fijn.

Ik kreeg ook The caged queen binnen, dit is zo’n serie die ik in twee talen spaar omdat ik het eerste deel ook in beide talen heb en ze ook echt goed vind.

In mijn Halloween pakket zat A spiders bite, dit is zo’n boek dat ik eigenlijk al best lang wil, maar wat ik telkens niet koop. Nu dus wel en ik ben er erg benieuwd naar.

Ook kreeg ik het boek Give the dark my love binnen, ik heb al een tijdje een oogje op dat boek en ik ben er dan ook heel benieuwd naar.

In de Owlcrate zaten deze maand twee boeken namelijk Shadow of the fox en Pride, twee boeken waar ik echt heel nieuwsgierig naar ben.

In de once upon a bookclub zat deze maand The dark descent of Elizabeth Frankenstein. Dit boek heb ik inmiddels ook uit en was echt heel tof. Ook echt heel erg duister.

Mijn moeder won kaartjes voor de Boekenbeurs in Antwerpen en de laatste zondag van oktober was eigenlijk de enige dag dat we konden gaan. Ook daar kocht ik weer een aantal boeken.

Ik kocht Good Omens hier komt een serie van volgend jaar en ik ben heel benieuwd naar het boek en Red sister, deze laatste gaat over een vrouwelijke assasin school en lijkt me zo gaaf!

Ik kocht ook de eerste twee delen van de Royal serie, een beetje een guilty pleasure serie maar ik ben er wel heel benieuwd naar.

En dan kwam deze maand natuurlijk eindelijk Kingdom of Ash uit, ik kocht een paperback en een hardcover. Ik ben het boek aan het lezen, heb hem even aan de kant gelegd omdat ik hem best pittig vond. Maar ik ben er nu weer vol enthousiasme ingedoken.

Last but not least kocht ik ook nog de special edition van Six of Crows, ik heb deze duologie in het Nederlands en wilde ze ook wel in het Engels en dan is zo’n special edition wel tof toch?

Welke boeken heb jij toegevoegd aan je boekenkast deze maand?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

6 november 2018 at 08:27

Ohh, da’s een mooie haul! De Cressida Cowell boeken lijken me ook erg tof! Kwam boek 1 tegen in London maar moest keuzes maken dus die is uiteindelijk toch daar gebleven maar wil ‘m wel alsnog kopen. Zelfde geld voor Vicious en Vengeful haha.

Seafire staat ook erg hoog op de wishlist, die lijkt me zo tof! En van Armestrong heb ik idd ook nog verschillende boeken die ik wil lezen. Ik wil haar andere paranormal romance heel graag lezen waarvan Omen nummer 1 in de serie is. Ik las eerder alleen haar YA boeken – echt al jasaren geleden – en die vond ik erg leuk dus ben erg benieuwd naar haar volwassen boeken.

Give the Dark my Love lijkt me ook erg tof! En de owl crate boeken ook! Ohh en je had idd zo’n gaaf boek in de once upon a bookclub box! Benieuwd naar je recensie ervan.

Red Sister van Lawrence staat hier ook op de wishlist, maar ik wil eerst de andere trilogie nog uitlezen waar ik boek 1 van heb staan; Prince of Thorns.  annabel
  7 november 2018 at 10:38

  Vengeful was een special gesigneerde editie, die kon ik echt niet laten staan haha. Seafire wil ik ook echt graag lezen, maar eigenlijk alle boeken wel haha.6 november 2018 at 11:50

Nice je bookhaul!!!! Heerlijk veel nieuws te lezen! Ben benieuwd wat je van de Royal serie gaat vinden!  annabel
  7 november 2018 at 10:37

  Ja daar ben ik ook benieuwd naar, zit nu een beetje in een fantasy flow maar zodra ik weer zin heb in steamy boeken zijn dat de eerste boeken die ik oppak.13 november 2018 at 10:57

super leuke bookhaul. Ik ben jaloers op je six of crows editie haha. Ik heb Give the Dark my Love gelezen en hij is op zich wel leuk :). Necromancy is uiteindelijk altijd leuk haha.16 november 2018 at 21:10

Eigenlijk was mijn Oktober boekenbuit vrij gevarieerd. Ik won de eerste twee delen uit de Obsydian-reeks, kocht zelf de Kraaien duologie van Leigh Bardugo en een boek met cartoons. Daarnaast kreeg ik ook een chicklit, fantasyboek en een gedichtenbundel toegestuurd om te recenseren.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

5 november 2018

WWW Wednesday #39

7 november 2018

%d bloggers liken dit: