WWW Wednesday #39

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Hij is deze week wat later op de dag, omdat ik gister laat terug ben gekomen uit Disney. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste heb ik The dark descent of Elizabeth Frankenstein gelezen. Dit boek zat in de Once upon a book club box en ik was er echt heel erg benieuwd naar. Het is een erg duister boek, maar wel echt super tof! Dus ik zou zeggen koop of leen dit boek en ga het lezen!

Wat lees ik nu?

Ik ben weer verder gegaan in Kingdom of Ash, ik heb dit boek even laten rusten. Ik kwam er gewoon niet aan toe, ik liep vast en wilde niet lezen. Maar nu ga ik er weer vol in!

 

 

Wat ga ik hierna lezen?

Ik weet het echt nog niet, er liggen zoveel enorm toffe boeken te wachten! Ik denk dat het wel een fantasy gaat worden en dan twijfel ik tussen Vicious en Red sister. Dus laat me vooral weten welk boek jij zou kiezen!

 

Wat is jouw WWW?

6 gedachtes over “WWW Wednesday #39

    • Ik zit echt in een fantasy scene op dit moment haha. Maar wel heerlijke boeken die je aan het lezen bent en gelezen hebt. Ik ga denk ik inderdaad voor vicious!

  1. Oh, ik houd van duistere boeken dus ik ga het Kiersten White boek even wat hoger op m’n wishlist zetten!

    Veel plezier met Kingdom of Ash! 

Red Sister ben ik ook zooo benieuwd naar, maar ik wil toch eerst z’n andere trilogie gelezen hebben voor ik deze ga kopen en lezen. Hoop binnenkort echt eens aan Prince of Thorns te kunnen beginnen. Het Mark Lawrence boek trekt me stiekem wel wat meer als Vicious omdat ik bij VE Schwab zelf erg wisselende ervaringen heb – of ik vind ze Geweldig of ik vind ze okt – en dus een beetje ‘skittish’ geworden ben rondom haar boeken haha.

    Mijn WWW is ook online op de blog nu 🙂

  2. Ow, allebei de covers zien er lekker luguber uit. Ik zou zelf ook niet kunnen kiezen. Maar vermits jij tot nu toe alle boeken van Schwab graag gelezen hebt zou ik dat voorstellen. Het lezen lukt deze maand minder goed dus ik heb De schaduw van de vos nog steeds niet uitgelezen. Daar na zou ik eigenlijk moeten beginnen in Het meisje in de toren maar misschien moet ik even iets helemaal anders lezen tussendoor. Fanfiction lukt dan weer wel maar ja daar ga ik mijn tbr natuurlijk niet door laten zakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.