WWW Wednesday #40

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Hij is deze week wat later op de dag, omdat ik gister laat terug ben gekomen uit Disney. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als ik dit typ heb ik nog niet zo lang geleden Kingdom of Ash uitgelezen. Het boek is monsterlijk dik en geloof me gaat ook monsterlijk om met je gevoelens! Wat een rollercoaster! Ik hoop donderdag een recensie te plaatsen.

Wat lees ik nu?

Ik lees op dit moment twee boeken, ik ben begonnen in   dit is een ARC ik lees dit boek vooral in bed. Want dat is gewoon fijner lezen met een e-reader.

 

Ook lees ik Vicious, ik kan er nog niet zoveel over zeggen, ik ben er echt net in begonnen maar het feit dat het begint op een kerkhof vind ik al tof haha.

 

Wat ga ik hierna lezen?

Echt nog geen idee, misschien ga ik verder met het vervolg op Vicious genaamd Vengeful, maar misschien ga ik ook wel heel iets anders lezen haha.

Wat is jouw WWW?

Een gedachte over “WWW Wednesday #40

  1. Het lukte me gisteren eindelijk om Schaduw van de Vos uit te lezen. Momenteel ben ik in Destiny binds van Tammy Blackwell bezig en wat ik hierna ga lezen weet ik nog niet zeker. Misschien opnieuw een heel luchtig boek in de hoop dat ik zo die leesdip wat kan verjagen. Ik heb namelijk 11 dagen nodig gehad om Schaduw van de Vos te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.