De week van een boekenworm

Sinterklaas is in het land, dus je begrijpt dat het hier in huis chaos is, want ja wanneer mag de schoen gezet worden? Vindt Sinterklaas ons wel lief? Tja tot 5 december zitten we midden in de hectiek! Maar goed eens kijken wat we de afgelopen week allemaal gedaan hebben.

Maandag:

Vandaag gewoon een werkdag, nou ja gewoon? De laatste weken is het vooral vliegen en rennen wat we doen. We vliegen van de ene cliënt naar de andere en ik heb het idee dat we overal net een stapje achter lopen. Het is wel niet zo maar zo voelt het wel. Zal wel het einde van het jaar stress zijn. Na het werk doen we boodschappen en eenmaal thuis en als de kinderen in bed liggen begin ik weer met lezen. Ik lees Kingdom of Ash uit en wat een geweldig boek weer!

Dinsdag:

Ik vind dinsdag altijd een beetje een hectische dag, komt waarschijnlijk door de zwemles. Maar eerst de meiden naar school brengen en met Sanne even een stukje wandelen. Wandelen doet mij echt goed de laatste tijd, dus dat probeer ik erin te houden op de dagen dat ik vrij ben. Daarna is het weer aan de slag in huis, want tja helaas geen huiself die hier alles schoon houd. Ik kijk nog wat tv. en als snel is het tijd om met de meiden naar zwemles te gaan. Beide meiden mogen door naar het volgende badje! Al is het bij Lotte nog even afwachten wat de juf van het volgende badje zegt. De rest van de avond doe ik eigenlijk niet zo heel veel.

Woensdag:

Op woensdag zijn we meestal vooral veel bezig met het doen van boodschappen enzo. Vandaag is niet echt anders, gelukkig hoeven we niet zoveel boodschappen te doen ik heb namelijk een monster migraine. Ik probeer nog even te slapen voor de meiden thuis komen maar dat lukt helaas niet. Eline gaat ergens spelen en met Lotte ga ik naar school voor haar portfolio gesprek, dit gesprek moeten de kinderen zelf doen met de ouders. Heel leerzaam moet ik zeggen en ik vond het ook erg leuk om te doen samen met haar. Daarna halen we nog snel een cadeautje voor een feestje op vrijdag en dan gaan we weer naar huis. Ik doe het de rest van de dag een beetje rustig aan. Dat kan ook niet anders want met deze hoofdpijn kan ik echt bijna niks. In de avond spelen we D&D wat super tof is maar ik merk dat ik erg moe ben door de hoofdpijn.

Donderdag:

Eerst maar eens de meiden naar school brengen en een wandeling maken. Ow nee voor ze naar school zijn heb ik de was al gevouwen wat wel super fijn is overigens. Als ik thuis kom na de wandeling hoef ik dus niks meer te doen. Ik knuffel lekker met Sanne, kijk wat tv. lees een beetje en probeer een beetje te ontspannen want dat heb ik echt te weinig gedaan de laatste tijd. We eten die avond voor de tv. allemaal wat later vandaag maar de meiden zijn voor het eten in bad geweest en we willen het sinterklaasjournaal natuurlijk niet missen. Als de meiden op bed liggen, plof ik op de bank en lees nog wat. Ik ga op tijd naar bed en slaap eigenlijk best vroeg.

Vrijdag:

Vandaag weer een werkdag, maar eerst naar de gemeente. Ik moet nog wat dingen regelen voor mijn werk. Als dat gedaan is begint de dag echt en voor ik het weet is het alweer voorbij. Vandaag ging de tijd echt super snel! Daar ben ik wel blij mee moet ik zeggen. In de avond kijk ik Criminal minds en lees ik heel veel, ik lees weer een boek uit, zo fijn! Daarna probeer ik te slapen maar dat duurt helaas wat langer.

Zaterdag:

Tja deze dag staat natuurlijk in het teken van de aankomst van Sinterklaas! We doen eerst snel een boodschap en zitten dan klaar om te kijken. De kinderen vinden het spannend tot sinterklaas ook echt aangekomen is. Dan haken ze meestal af bij de tv. Dit keer ook haha. We gaan daarna nog naar de Action voor een nieuwe schoorsteen, want waar moeten ze anders hun schoen zetten en als ik weer bij mijn ouders ben is het voor mij alweer bijna tijd om te vertrekken. Ik ga vandaag namelijk naar de bioscoop en we doen gewoon even 2 film! Eerst Fantastic beasts 2 wat een geweld zeg! Maar ik vond het een toffe film! Daarna gaan we naar Venom ook erg tof, al vond ik de eerste helft een beetje langzaam. Ik lag hierdoor natuurlijk extra laat op bed haha.

Zondag:

Ik slaap een beetje uit maar ga dan toch uit bed om te bloggen. Daarna weer naar The wall voor de laatste sinterklaascadeautjes voor 5 december en boodschappen doen. We moeten ook nog wat laatste dingen regelen voor werk en daarna ben ik er klaar mee, nog even lezen, nog even ontspannen en dan weer slapen want morgen begint de week gewoon weer opnieuw.

Hoe was jouw week?

Sorry voor het gebrek aan foto’s gewoon te druk geweest deze week!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

19 november 2018 at 22:39

Wat heerlijk he zo’n filmweekend ♥

En heel druk als de Sint er is maar ook zo leuk! Ik mis het wel soms hoor die spanning van piet en klaas!24 november 2018 at 13:49

Deze week begon met een leuke bijpraat-date maar vermits ik nadien uitgeput was heb ik het de rest van de week rustig gedaan. Ook volgende week nog even rust houden. Hopelijk met wat boeken erbij.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: