Recensie Variant lost van Kaydence Snow

Recensie Variant lost van Kaydence SnowVariant lost by Kaydence Snow
Series: The Evelyn Maynard trilogy #1
Published by Self published on 12 november 2018
Genres: reverse harem
Pages: 372
Format: Kindle

When Evelyn Maynard receives a scholarship to the exclusive Bradford Hills Institute, she’s determined to make a fresh start. The Institute is world renowned for educating and training Variants – the 18% of the population fortunate enough to have superhuman abilities. As a human, she’s lucky to be admitted.

She’s done with fake identities, running and lying but once again she finds herself surrounded by secrets.

Some she’s been keeping her whole life.

Some have been kept from her.

Some she finds herself dragged into…

Ethan, Josh, Tyler and Alec have some of the rarest Variant abilities Evelyn has ever seen. They fascinate, intrigue and attract her, but is it their abilities, their own secrets or something more that Evelyn can’t seem to stay away from? The secrets they keep could drag Evelyn so deep into their dangerous and exciting world that she’ll never be the same.

And the answers she finds could get them all killed.

Also in this series: Vital found

ik heb een ARC ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie

Opgelet: Door de volwassen inhoud van dit boek is dit boek niet geschikt voor jonge lezers!

Dit is het eerste reverse harem boek van deze auteur, voor mensen die nog niet weten wat dit is: Dit is 1 vrouw en meerdere mannen. Ik wild het boek heel graag lezen en ik heb een leesexemplaar gekregen van de auteur. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er even in moest komen, het ging een beetje vlug. Maar vanaf het moment dat Evelyn op de academie komt zat ik er helemaal in!

Hoewel het boek een beetje voorspelbaar is, je hebt al zo’n vermoeden wat er ongeveer gaat gebeuren wat betreft de harem zaten er ook zeker een aantal verassingen in. Ik vond het echt een heel leuk boek om te lezen. ik vond de personages leuk en de mannen….tja daar wil ik echt meer van weten!!! Hoewel een hoop mensen waarschijnlijk zouden verwachten dat dit boek vooral om seks gaat, is dit helemaal niet het geval.

Variants zijn mensen met een gave, de meeste hebben een gewone gave zoals bijvoorbeeld snel kunnen bewegen. De mannen in dit verhaal hebben echter allemaal een aparte gave. De één heeft controle over vuur, de ander is een menselijke leugendetector en er is er ook eentje die vooral pijn veroorzaakt, de laatste heeft de gave van telekinese. Elke variant heeft een soort versterker, iemand die in direct contact staat met het licht, daar waar de variant zijn magie vandaan haalt. En daar komt Evelyn om de hoek kijken, dit is dus een beetje het voorspelbare gedeelte zeg maar. Maar dat neemt niet weg dat het boek echt heel erg tof is!

Ik vond de personages heel interessant, ze hebben allemaal wat mee gemaakt en ik ben benieuwd wat er nu precies met de ouders van de mannen is gebeurd. Ik baalde dan ook behoorlijk toen het boek uit was, nu moet ik wachten op het volgende deel haha.

Hoewel het eerste deel van het boek niet veel actie bevat, maakt de schrijfster dit in het laatste gedeelte helemaal goed! Ik kan echt niet wachten tot ik verder kan met deze serie!

Heb jij al eens een reverse harem gelezen?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

13 december 2018 at 20:06

Ik heb een tijdje terug enkele boeken van Nancy mogen lenen. Eigenlijk had ik enkel Trickery geleend en heb ik Roady en Groupie voor haar besteld. Maar vermits het toen nog even duurde vooraleer we elkaar zagen had ik de rol van proeflezer op me genomen. 😉Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

19 november 2018

WWW Wednesday #41

21 november 2018

%d bloggers liken dit: