WWW Wednesday #41

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Hij is deze week wat later op de dag, omdat ik gister laat terug ben gekomen uit Disney. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Het laatste boek dat ik uitgelezen heb is Variant Lost van Kaydence Snow. Echt een super tof reverse harem boek en ik kan niet wachten op het volgende deel!

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik weer twee boeken, als ik dit typ lees ik girls of paper and fire en damn dat boek is goed! Het is echt een awesome boek dat me echt meteen in zijn greep heeft!

Ik lees ook een ARC van Amy Daws, zij is ook één van de auteurs die naar RARE Londen komt dus dat is extra gaaf!

Wat ga ik hierna lezen?

Ik vind dit altijd heel lastig, ik was begonnen in Vicious maar die heb ik aan de kant gelegd voor Girls of paper and fire. Misschien dat ik daarna toch weer Vicious oppak, maar het kan ook zijn dat ik eerst een heel ander boek ga lezen. Ik hou het voor nu nog een beetje open.

Wat is jouw WWW?

2 gedachtes over “WWW Wednesday #41

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.