Recensie: Next in Line van Amy Daws

Recensie: Next in Line van Amy DawsNext in line by Amy Daws
Series: Wait with me #2
on 29 november 2018
Genres: romance
Format: Kindle
five-stars

What happens when the cute mountain man you made out with in an ice fishing shack turns out to be your brother’s best friend?

A whole lot of awkward, that’s what.

Maggie’s mind is reeling when she discovers the guy she became tangled up with at Marv’s Bait & Tackle isn’t a stranger like she thought.

The big snag: Sam and Maggie’s chemistry is hot enough to melt ice, which makes keeping their secret far more difficult than either expected.

Especially when one of them decides they want this arrangement to be more than just a catch and release.

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie

Ik kreeg laatst gewoon een nieuwsbrief mailtje van deze auteur, ik had me daarvoor ingeschreven omdat ze ook naar RARE komt volgend jaar. Ik zag onderaan de brief een mogelijkheid om me aan te melden voor het recensie team en dat heb ik meteen gedaan! Ik kon dan ook mijn geluk niet op toen dit boek op mijn kindle verscheen!

Ik vind romance boeken heerlijk om te lezen, misschien omdat ik inmiddels wat ouder ben en het gewoon fijn vind om over mensen te lezen die meer mijn leeftijd zijn of omdat er altijd knappe mannen inzitten. ( hallo nieuwe bookboyfriends!) Ik vlieg altijd door deze boeken heen en dit boek was dan ook geen uitzondering.

Het verhaal is misschien niet origineel in de basis, maar ik had nog nooit een boek gelezen met ijsvissen erin en dat was wel heel tof. Ik vind het gewoon heerlijk om een boek te lezen waarvan ik stiekem al wel weet dat het goed gaat aflopen. Ook dat was geen verassing in dit boek maar ook dat maakt natuurlijk helemaal niks uit. Daarom kijken we ook kerstfilms en romantische komedies, het komt altijd goed.

Dat gezegd hebbende vond ik de personages echt heel erg tof! Het is een deel twee van een serie maar je kan hem los lezen. Ik weet in ieder geval zeker dat ik deel 1 ook binnenkort ga lezen. Maar goed terug naar dit boek, ik vond de personages echt heel erg fijn. Mensen die echt zijn en hun fouten hebben, ze zijn niet perfect ze zijn gewoon mensen. Iets waar ik soms wel tegenaan loop in boeken. Mensen die perfect zijn en hun leven perfect op orde hebben en perfect met alles omgaan. Zo werkt het niet in het echte leven en ook niet in dit boek. Langzaam aan ontdek je het meer van de personages, wat hebben ze meegemaakt, hoe zijn ze geworden wie ze zijn. De personages zijn geen van allen saai, ze hebben alleen hun verhaal en hoewel je die niet van iedereen leest is het wel zo dat de personages echt aanvoelen.

Het verhaal houd je vast van het begin tot het einde, waar sommige boeken soms een beetje voortkabbelen wil je hier blijven lezen. Dit komt misschien ook wel omdat je vanuit twee perspectieven leest, zowel vanuit Sam als Maggie en ik vind dat altijd wel fijn. Zeker met een verhaal als deze wil je van beide weten wat hun gevoelens zijn. Amy Daws kan dat, zij kan echt heel goed de gevoelens van personages overbrengen aan de lezer. Ik heb me geen moment verveeld en ja ik beken ik heb mezelf wel eens in het boek geplaatst met Sam want hij is gewoon te leuk haha.

Al met al weer een heerlijk boek en ik hoop dat we nog meer mogen lezen over deze personages!

Lees jij wel eens romance en zo ja heb je een favoriete auteur?

five-stars

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: