WWW Wednesday #42

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Hij is deze week wat later op de dag, omdat ik gister laat terug ben gekomen uit Disney. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik heb afgelopen week twee boeken uitgelezen, als eerst Next in Line van Amy Daws, dit is een ARC die ik heb mogen lezen. Mijn recensie is gisteren verschenen. Het is weer een heerlijk romance boek en ik heb er echt van genoten.

Het andere boek dat ik heb uitgelezen is Fireworks van Sarina Bowen, dit is één van mijn favoriete auteurs dus ja daar ga ik als een speer doorheen natuurlijk! Ik vond ook dit boek weer erg goed!

Wat lees ik nu?

Het eerste boek dat ik op dit moment lees is Wundersmith: The calling of Morrigan Crow van Jessica Townsend. Dit is het vervolg op Nevermoor. Ik ben er echt niet in begonnen dus ik kan er nog niet zoveel over zeggen maar ik vind het meteen alweer leuk!

Ik lees ook Royal Trials: Imposter van Tate James, ook een auteur die naar RARE komt. Dit is een reverse harem boek en tot nu toe vind ik hem erg leuk!

Wat ga ik hierna lezen?

Ik weet het nog niet zo goed, het kan zijn dat ik lekker verder ga met mijn romance streak maar ik merk dat ik ook wel neig naar De gevangen koningin van Kristen Ciccarelli. We zullen wel zien wat het wordt!

 

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: