Recensie: Fireworks van Sarina Bowen

Recensie: Fireworks van Sarina BowenFireworks by Sarina Bowen
Series: True North #6
Published by Tuxbury publishing on 13 november 2018
Genres: romance
Pages: 300
Format: Kindle

Skye Copeland is on paid leave from her broadcasting job after accidentally drawing a pecker on the traffic map.

Let that sink in. Like it’s her fault the traffic pattern created a perfect schlong?

Skye isn’t laughing. She needs this job. And that’s the only reason she’s willing to chase down a story in her least favorite place—that hell on earth known as Vermont.

A quick trip. In and out. Much like - never mind. She can sneak into the town that once tried to break her, get the story and slide back into the good graces of her producer. Easy peasy.

But things go sideways the moment she steps over the county line. Her stepsister is running from a violent drug dealer. And the cop on the case is none other than Benito Rossi, the man who broke Skye’s teenage heart.

His dark brown eyes still tear her apart. And even as she steels herself to finally tell him off after twelve years, the old fireworks are still there.

Things are about to go boom.

Also in this series: Heartland ( True North #7 )

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

Ik ben echt fan van Sarina Bowen, haar schrijfstijl is heerlijk, haar personages zijn fijn en de boeken zijn gewoon verslaven. Dit boek was geen uitzondering want vanaf het eerste hoofdstuk was ik verslaafd, wat was er gebeurd twaalf jaar geleden? Wat gaat er nu twaalf jaar later gebeuren? Dit boek liet me niet los en elke avond keek ik weer uit naar het moment dat ik naar bed ging om verder te gaan. ( ik lees vaak overdag een fysiek boek en in bed een e-book)

Dit is ook al een langlopende serie want inmiddels is dit deel 6. Ik heb alleen deel 5 gelezen maar ben van plan de rest ook te lezen. Natuurlijk ben ik een beetje gespoiled nu maar dat maakt me niet zo heel veel uit. De boeken focussen zich namelijk vooral op twee personages en dat zijn in de geval Benito en Sky. Al vanaf de eerste pagina weet je dat er iets is gebeurd in het verleden, iets waar ze beide nu nog last en spijt van hebben. En vanaf de eerste bladzijde moest ik weten wat er nu gebeurd was!

Je leest dit boek vanuit de twee hoofdpersonen en daarnaast krijg je ook flashbacks naar het verleden, want wat is er nu precies gebeurd tussen Sky en Benito? Het verleden van Sky is geen mooi verleden, ze heeft echt veel ellende meegemaakt en dat merk je ook, niet alleen in de flashback stukken maar ook in de stukken die zich in het heden afspelen. Ik vind dat dit heel mooi gedaan is, wat je vaak ziet in dit soort boeken is dat ze dan die ene ware tegenkomen en het verleden helemaal vergeten. In dit boek is dat absoluut niet het geval dus maak je klaar voor tranen.

Ik heb echt ontzettend genoten van dit boek, de humor, de liefde, de spanning. Want onderliggend is er ook nog eens een heel spannend misdaadverhaal verwerkt in dit boek. Ik vond het echt een top boek en ik ben heel benieuwd of er nu nog meer boeken komen in deze serie. Want eigenlijk wil ik wel weten hoe het nu verder gaat met deze personages!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

30 november 2018 at 17:14

Ik moet echt nodig eens wat van haar boeken hoger op m’n wishlist gaan zetten zo te zien haha!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #42

28 november 2018

The Friday Five:

30 november 2018

%d bloggers liken dit: